Am o pereche de discusi care sunt cam la a 5-a depunere...3 in acvariu comun si acum sunt mutati intr-un acvariu mai mic scufundat in cel dinainte...
La penultima depunere au disparut icrele si am presupus ca le-au mancat dar acum vad alevinii la 20 cm de icre, tot pe perete si parintii alergand necontenit sa-i manance.
La o privire mai atenta parintii lucra de zor sa ia puii in gura si....nu ii mananca ci ii aseaza inapoi pe perete.
Nu e peretele acvariului(sticla) ci un plastic ceva cu ce era tapetat acvariul principal, material care am vazut ca ii atrage cand depun si din care am pus doua bucati pe marginea acvariului mic(90l) in care stau ei acum.
Spuneti-mi daca e normal ca eu stiam din ce am vazut pe forumuri ca acesti pui trebuie preluati de unul din parinti pe pielea acestuia unde se hranesc cu mucusul secretat de peste...
Care-i problema si cine stie limbajul pestilor, sa ma invete si pe mine cum sa le spun ce sa faca? eu stiu doar engleza si inca doua limbi mai putin bine dar pestii astia par destul de necunoscatori ai graiului ardelenesc