[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
discusi prosti sau stapan necunoscator?  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
nickvvv
Member
[Avatar]

IP:

Am o pereche de discusi care sunt cam la a 5-a depunere...3 in acvariu comun si acum sunt mutati intr-un acvariu mai mic scufundat in cel dinainte...
La penultima depunere au disparut icrele si am presupus ca le-au mancat dar acum vad alevinii la 20 cm de icre, tot pe perete si parintii alergand necontenit sa-i manance.
La o privire mai atenta parintii lucra de zor sa ia puii in gura si....nu ii mananca ci ii aseaza inapoi pe perete.
Nu e peretele acvariului(sticla) ci un plastic ceva cu ce era tapetat acvariul principal, material care am vazut ca ii atrage cand depun si din care am pus doua bucati pe marginea acvariului mic(90l) in care stau ei acum.
Spuneti-mi daca e normal ca eu stiam din ce am vazut pe forumuri ca acesti pui trebuie preluati de unul din parinti pe pielea acestuia unde se hranesc cu mucusul secretat de peste...
Care-i problema si cine stie limbajul pestilor, sa ma invete si pe mine cum sa le spun ce sa faca? eu stiu doar engleza si inca doua limbi mai putin bine dar pestii astia par destul de necunoscatori ai graiului ardelenesc
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salutare,

- Puii se vor aseza pe parinti, daca acestia secreta mucus si daca au ce sa manance... altfel, mor de foame.
- In mod natural, puii sunt atrasi de suprafetele inchise la culoare (mucusul face ca parintii sa se inchida la culoare).
- Trebuie sa ai rabdare cu alevinii, pentru ca ei incep sa se hraneasca abia dupa ce consuma sacul vitelin. NU mananca in primele ore de dupa eclozare.
- Se recomanda ca in bazinele astea sa nu ai obiecte inchise la culoare (filtre, bureti, etc), in ideea ca puii sa nu fie dezorientati.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
nickvvv
Member
[Avatar]

IP:

peretele e negru....deci fail din cauza mea.
Am presupus bine ca stapanul e de vina.

Forum Index » Cichlidae
Go to: