Salutari la toata lumea
Am achizitionat un acvariu de curand pentru fica si sotia mea "intre timp mam inbolnavit si eu" de 250 L , 2 neoane 100W fiecare filtru extern , sistem co2 , plante , etc + pestisori 4 femele molly , 1 mascul molly , 15 neoni , 8 panda ,
pana aici toate bune si frumoase , nu am probleme cu alge , culoare apa sau mirosuri , dar ieri dimineata mam trezit si cand am vrut sa dau de mancare la pestisori spre uimirea mea am gasit 18 puisori de molly + 12 in aceasta dimineata , am cumparat 2 incubatoare si iam bagat inauntru + hrana pentru pui marca SERA "la recomandarea vanzatorului"
Problema mea este alta , nu pot sa ii spui ficei mele ca trebuie sacrificati "nu va intelege si imi va face viata un calvar , nu are decat 6 anisori " , dar nici sa ii pastrez nu pot , in ritmul asta in 2 luni nu mai au loc in acvariu
Acum si intrebarea : Mam gandit sa ii mai fac cadou ficei mele vreo 2 pestisori , dar asi dori o rasa de pestisori care sa manance pui de molly , dar care sa se si inpace cu restul pestilor din acavariu "daca exista asa ceva" Intrebarea este , dupa ce pestisori asi putea sa ma uit
Va multumesc
PS:scuze pentru greselile mele ortografice dar scriu foarte rar in limba Romana
|