[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pui de molly  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
O.Daniel
Junior member

IP:

Salutari la toata lumea

Am achizitionat un acvariu de curand pentru fica si sotia mea "intre timp mam inbolnavit si eu" de 250 L , 2 neoane 100W fiecare filtru extern , sistem co2 , plante , etc + pestisori 4 femele molly , 1 mascul molly , 15 neoni , 8 panda ,
pana aici toate bune si frumoase , nu am probleme cu alge , culoare apa sau mirosuri , dar ieri dimineata mam trezit si cand am vrut sa dau de mancare la pestisori spre uimirea mea am gasit 18 puisori de molly + 12 in aceasta dimineata , am cumparat 2 incubatoare si iam bagat inauntru + hrana pentru pui marca SERA "la recomandarea vanzatorului"

Problema mea este alta , nu pot sa ii spui ficei mele ca trebuie sacrificati "nu va intelege si imi va face viata un calvar , nu are decat 6 anisori " , dar nici sa ii pastrez nu pot , in ritmul asta in 2 luni nu mai au loc in acvariu

Acum si intrebarea : Mam gandit sa ii mai fac cadou ficei mele vreo 2 pestisori , dar asi dori o rasa de pestisori care sa manance pui de molly , dar care sa se si inpace cu restul pestilor din acavariu "daca exista asa ceva" Intrebarea este , dupa ce pestisori asi putea sa ma uit

Va multumesc

PS:scuze pentru greselile mele ortografice dar scriu foarte rar in limba Romana
sonic11
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Toti viviparii i-si mananca puii, inclusiv mulinezii.
O.Daniel
Junior member

IP:

sonic11 wrote:Toti viviparii i-si mananca puii, inclusiv mulinezii.

In primul rand scuze pentru intarzierea raspunsului , Da intradevar nu ramane nici un pui in viata , dar de 2 zile am o alta problema , unu dintre neoni nu mai are jumatate de coada , si cand sta pe loc parca este mort , sta pe spate ,
Da stiu ca Molly cu neoni nu au ce cauta in acelasi acvariu , dar acum este prea tarziu , este posibil sa fie "ciupit" de catre molly , si care ar fi sansele sa mai scape
sonic11
Membru de baza
[Avatar]

IP:

De regula mulinezii sunt pajnici, pana si luptele dintre masculi sunt mai mult joaca de cat razboi.
Cred ca faptasul este altul, daca este apatic posibil sa sufere de finrot sau tail rot.

Pune poze cu el ca sa putem sa ne dam cu parerea si date despre bazin si parametri apei.

This message was edited 1 time. Last update was at 04/12/2015 23:05:05

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: