[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
O.Daniel
Junior member

IP:

Salut , ma numesc Obretin Daniel , am 31 de ani sunt din Tg Jiu de origine si locuiesc in Franta de 25 de ani , Acum 6 saptamani am fost cu fica mea sa cumparam un papagal , doar ca ne-am intors acasa cu un acvariu de 250 de litri , 2 neoane 100W "nu cunosc marca " filtru extern JbL cristal profil 950L , pamant , plante "nu cunosc denumirea momentan , sistem CO2 JbL proFlora mm2 , + dupa 14 zile de batatie la cap din partea "ATENTIE" ficei mele dar si a nevestei am cumparat si pestisori : 4 femele molly +1 mascul , 15 neoni si 6 panda

Ma bucur ca am reusit sa dau de acest site , care ma ajutat enorm pana in momentul de fata

Voi incerca sa fac cateva poze si sa le adaug

Va Multumesc

PS: imi cer scuze pentru greselile de ortografie dar scriu foarte rar in limba Romana
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

BIne ai venit.
Iti recomand sa incepi cu lectura unor articole care iti dau notiunile de baza si care pot sa te fereasca de multe neplaceri:
Ciclul Azotului
Volumul acvariului si numarul pestilor
Populare, compatibilitate, suprastocare
Inceputul-primul acvariu

Mai multe articole gasesti aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24220.page

... multa, multa rabdare . La inceput cel mai bine este sa intrebi mai intai pe forum si dupa aia sa faci ceva (si raspunsurile sa astepti sa fie validate de 1-2 persoane mai ales daca vin din partea unor colegi cu mai putina activitate ). Cu timpul o sa vezi ce si cum merge treaba pe forum

P.S. Si trece locatia in profilul tau ca sa nu ai surpriza sa te trimita vreun coleg in Obor sa cumperi ce ai nevoie

This message was edited 1 time. Last update was at 29/11/2015 14:25:30

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Pterophyllum
Senior member
[Avatar]

IP:

Bun venit!

This message was edited 1 time. Last update was at 29/11/2015 22:12:03

lukitza
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bine ca ai luat acvariul, cu papagalul nu te puteam ajuta

Forum Index » Despre noi