[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrusi in acvariu!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
rari
Membru de baza
[Avatar]

IP:

De ceva timp au aparut in acvariu ceva insecte care merg pe suprafata acvariului.Poze nu am cum sa fac pentru ca
abia se vad cu ochiul liber.Se urca si pe sticla.Ce detalii ar mai trebui?

"Sarac e cel ce se simte sarac, caruia îi trebuie neaparat mai mult decat are." -Mihai Eminescu
"Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere"
[MSN]
sonic11
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Daca nu le faci poze nimeni no sa posta sa-ti spuna, dar cred ca este vorba de planarii.
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Pe suprafata apei ai vrut sa spui ? Daca da(mai si topaie)si sunt albiciosi sunt o forma de acarieni- mai apar si la unele plante de interior la suprafata pamantului, nu dauneaza cu nimic la mediul din acvariu
[Email]
rari
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Sunt pe suprafata apei,topaie,dar nu mi se par albicosi.O sa incerc maine o poza.
Mai am o intrebare:am cumparat niste pui de scalari si au pe aripioare ca niste umflaturi albe.

"Sarac e cel ce se simte sarac, caruia îi trebuie neaparat mai mult decat are." -Mihai Eminescu
[MSN]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

rari wrote:Sunt pe suprafata apei,topaie,dar nu mi se par albicosi.O sa incerc maine o poza.
Mai am o intrebare:am cumparat niste pui de scalari si au pe aripioare ca niste umflaturi albe.

Ai' de topaie s-ar putea sa fie paianjeni, asa cum ti-a zis ocean.
Puii de scalari au gris, de la temperatura scazuta... baga-i pe tratament: 28 de grade, 1 gram de sare / litru de apa... 7 zile.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
rari
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Nu seamana deloc cu gris.Varful aripioarelor laterale este umflat si de culoare alba. Incerc maine poze.

[MSN]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: