Buna ziua,
Numele meu este Adrian sunt din Suceava si am un acvariu de 100 l brut si unul mic de 25l pentru creveti.
Acvariul mare are filtru jbl e700 plin cu siporax, la iluminat am 4X18W din care 2 sunt sylvania grolux, capacul este facut de mine si i-am montat si 2 ventilatoare de la un calculator.
Fertilizez cu trace mix plus si pps pro si am si instalatie de co2 cu butelie de 2l.
La capitolul pesti am o ciorba dar nu e suprapopulat. Plantele sunt urmatoarele: Anubias(2 variante) valisneria, egeria, limnophila aromatica, rotala, hygrophila, didiplis diandra, ludwigia, bacopa, ceratopteris(cred ca asa se scrie), cabomba. Plante de gazon am glosso, tenellus, cateva fire de lilaoepsis brasiliensis, si putin eleocharis acicularis. Mai am si niste plante de suprafata limnobium, si pe o piatra am cateva fire de christmas moss si willow mos.
Acvariul cu creveti este filtrat cu un filtru HOB, are ca iluminat 2 tuburi de 8W din care unul este sylvania grolux. Nu ii dau fertilizanti decat foarte rar sau co2 deloc. ca si plante am doar stringhi moss, willow mos, o criptocorine si cateva fire de glosso.Creveti cred ca am peste 100 de RCS cu tot cu juvenili si pui mici... nu pot sa-i numar.
Cam asta sunt eu si acvariile mele. Multe lucruri le-am invatat de pe acest forum dar acum am zis sa ma prezint si eu.
Mai jos este evolutia mea in acvaristica. Prima poza este de acum 2 saptamani.
|
|
|
|
This message was edited 2 times. Last update was at 07/09/2015 12:27:45
|