[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
adrianf
Junior member

IP:

Buna ziua,
Numele meu este Adrian sunt din Suceava si am un acvariu de 100 l brut si unul mic de 25l pentru creveti.
Acvariul mare are filtru jbl e700 plin cu siporax, la iluminat am 4X18W din care 2 sunt sylvania grolux, capacul este facut de mine si i-am montat si 2 ventilatoare de la un calculator.
Fertilizez cu trace mix plus si pps pro si am si instalatie de co2 cu butelie de 2l.
La capitolul pesti am o ciorba dar nu e suprapopulat. Plantele sunt urmatoarele: Anubias(2 variante) valisneria, egeria, limnophila aromatica, rotala, hygrophila, didiplis diandra, ludwigia, bacopa, ceratopteris(cred ca asa se scrie), cabomba. Plante de gazon am glosso, tenellus, cateva fire de lilaoepsis brasiliensis, si putin eleocharis acicularis. Mai am si niste plante de suprafata limnobium, si pe o piatra am cateva fire de christmas moss si willow mos.
Acvariul cu creveti este filtrat cu un filtru HOB, are ca iluminat 2 tuburi de 8W din care unul este sylvania grolux. Nu ii dau fertilizanti decat foarte rar sau co2 deloc. ca si plante am doar stringhi moss, willow mos, o criptocorine si cateva fire de glosso.Creveti cred ca am peste 100 de RCS cu tot cu juvenili si pui mici... nu pot sa-i numar.
Cam asta sunt eu si acvariile mele. Multe lucruri le-am invatat de pe acest forum dar acum am zis sa ma prezint si eu.
Mai jos este evolutia mea in acvaristica. Prima poza este de acum 2 saptamani.

[Thumb - DSCN7949.jpg]

[Thumb - DSCN7468.JPG]

[Thumb - DSCN7263.JPG]

[Thumb - DSCN7265.JPG]

This message was edited 2 times. Last update was at 07/09/2015 12:27:45

paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

hehe ma bucur sa vad un membru care desi e nou pe forum,stie ce face Imi place sa vad ca oamenii intra pe forum si pt hobby,nu doar cand au nevoie disperata de ajutor

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Bine ai venit pe forum, in imagini se vede clar evolutia in timp , evolutie frumoasa in continuare
[Email]
adrianf
Junior member

IP:

Va multumesc pentru primire Am avut nevoie si de ajutor si tot pe forum le-am gasit(functia search).
Oricum de la ultima poza in acvariu am mai bagat si rotala, hygrophila un anubias si glosso care deja incepe sa faca covor(acuma e doar un covoras )
Si o poza cu acvariul crevetilor.
[Thumb - DSCN8013.JPG]

This message was edited 1 time. Last update was at 07/09/2015 13:05:28

stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit pe forum si felicitari pentru evolutie!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Despre noi
Go to: