[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand acvariu 330L  XML
Forum Index » Bursa marina
Author Message
Flavius79
Unripe member

IP:

Imi cer scuze ca nu am urmat toti pa?i pe acest forum,dar nu sunt prea vorbaret ,asa ca o sa fac acuma introducerea ma numesc Flavius locuiesc momentan in Timisoara .acvariul lam startat acum un an si jumatate aproximativ de atunci a suferit veva modificari in bine zic eu,descrierea acvariului este urmatoarea acvariu110x50x60 sistem lumina facut de Shubi undeva la 90 leduri de 3w dimabil pe 4canale.filtrarea este facuta de un skimer Red Sea Psk 2500 un reactor de matrix si dverse medi filtrare.ceramica si zeolit.pompa retur Haleia HX 6830 doua pompe valuri aqamedic.In acvariu am 30kg nisip si 40 kg piatra vie.Acvariul este populat in special cu corali duri nu le cunosc denumirea la toti pt asta o sa incerc sa atasez ceva poze.Ca aditi folosec gama red sea am cam tot ce trebuie pt hrana culori si calitatea apei mai folosesc si coral zucht diverse aditi.testare de apa de la salifert.Am sistem de osmoza cu patru cartuse .prize programabil 2 bucati ceva pompe si multe alte acareturi.Sunt nevoit sa fac pasul acesta deoarece pona la sfarsitul lui septembrie trebuie sa plec din tara.l
Flavius79
Unripe member

IP:

Nu reusesc sa pun poze Va rog sa ma contactati pe Facebook Minghel flavius acolo am ceva poze cu ce contine acvariul multumesc.
melcu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut,

Pui un post la topicul acesta.
Apesi butonul atasament.
Te asiguri ca pozele au 2 MB ! Nu mai mult ! (Pot sa aiba mai putin insa)
Chose file ! ADD another daca mai ai SI submit.

Probabil pozele au mai mult de 2 mb.
Indicat este un resize.

Alternativa este sa le incarci pe www.plici.ro ! Merge si asa si sa postezi link-ul(urile) aici.

Stiu cum este am avut si eu aceasta problema.
Flavius79
Unripe member

IP:

http://olx.ro/oferta/vand-skimer-red-sea-psk-2500-ID4G5eo.html
http://olx.ro/oferta/lampa-acvariu-marin-300w-ID4G4Ye.html
Am pus aici 2 likuri unde sunt ce a mai ramas momentan,restul fiind rezervate,am sa mai actualizez daca este cazul multumesc
dares
Senior member
[Avatar]

IP:

Trece-ti locatia la profil!
ErmoFerri
Membru de baza

IP:

dares wrote:Trece-ti locatia la profil!

doar de ajutor, desi TREBUIE trecuta locatia in profil, omul e din timisoara.

Acvarist amator de senzartii tari si stralucitoare

http://www.ermoferri.ro
[WWW]

Forum Index » Bursa marina
Go to: