[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Culori pe plaja  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Singurul test care nu e bun de la Salifert e chiar cel de fosfati, marinarii ar trebui sa stie asta, asa ca i-ati Hanna
[Email]
rodoselada
Senior member
[Avatar]

IP:

Singurul test care nu e bun de la Salifert e chiar cel de fosfati, marinarii ar trebui sa stie asta, asa ca i-ati Hanna

nu pot sa-ti spun daca era sau nu bun, imi arata aceleasi valori ca si cel de la sera, am rut sa iau Hanna dar cand am vazut pretu ma luat cu leasin bre, dar il am in lista

am rezolat problema cu Seachem Equilibrium, algele au disparut treptat acum nu mai nici un fir de filamentoasa mai e ceva BBA dar se duce si ala. etapa urmatoare este sa grupez un pic plantele si sa mai scot unele din ele sa-l echilibrez un pic casa zic asa
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

chiar saptamana trecuta am facut teste de fosfati (nu mai facusem de cateva luni ). Rezultate: Salifert 0.1ppm, JBl - maxim (nu stiu care este valoarea dar era mai inchisa la culoare decat ultima bulina), Hanna 0.6ppm Aceasta ultima valoare o cred, restul varza

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
rodoselada
Senior member
[Avatar]

IP:

Lucian vreau sa ma inspir din bazinul tau, nu ma pot bucura de niste poze
skija
Senior member
[Avatar]

IP:

Lucian wrote:chiar saptamana trecuta am facut teste de fosfati (nu mai facusem de cateva luni ). Rezultate: Salifert 0.1ppm, JBl - maxim (nu stiu care este valoarea dar era mai inchisa la culoare decat ultima bulina), Hanna 0.6ppm Aceasta ultima valoare o cred, restul varza

totusi care sunt cele mai bune ?
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

minicolorimetrele Hanna. Sunt si altele mai bune dar sunt prohibitive. Oricum teste o sa faci un an dupa care te prinzi cum sta treaba si mai faci din an in paste cand nu estisigur de ceva.
Nu ai ce sa vezi la bazinul meu. Eu nu fac aquascaping. Eu ma joc cu diverse soiuri, lumini, fertilizanti. Bazinul arata ca o jungla. Ca sa iti dai seama Cabomba creste cam 20-30 cm pe saptamana tin doar 3-4 fire pentru ca este o planta frumoasa care imi place foarte mult (la fel si Eichornia_diversifolia pentru plantele verzi) dar ma supara ritmul de crestere. Este singura planta care daca nu o tai saptamanal peste doua saptamani s-a lungit pe toata suprafata Hygroryza aristata am bagat un fir de 20cm la inceputul lui octombrie. De atunci am aruncat 5 galeti... si din ea scot saptamanal.

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
rodoselada
Senior member
[Avatar]

IP:

si mie imi place foarte mult Eichornia diversifolia am avut-o dar nu mai stiu cum de am pierdut-o
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

rodoselada wrote:si mie imi place foarte mult Eichornia diversifolia am avut-o dar nu mai stiu cum de am pierdut-o

Si eu am pirdut multe plante din neglijenta si lipsa de timp...

rodoselada
Senior member
[Avatar]

IP:

nu a mai apucat sa prinda contur, nu mi-a placut cum a mers si intr-un final l-am modificat aseara, acum arata cam asa

image

image

image

image
stefanp
Moderator

IP:

Imi place cum arata, felicitari!
Si la foto parca avansezi

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
rodoselada
Senior member
[Avatar]

IP:

multumesc Stefan, exersam, exersam

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: