Pe cel de CO2 Acum serios: teoretic toate reductoarele au acelasi principiu de functionare si ar trebui sa mearga, practic materialele utilizate si impuse de fiecare gaz in parte fac deosebirea. CO2-ul ataca cauciucul obisnuit si se utilizeaza garnituri speciale...
Nu uitati totusi ca buteliile de CO2 sunt niste mici bombe daca nu sunt utilizate cum trebuie...
LE: crezi ca producatorilor nu le convenea sa faca un singur reductor pe care sa-l vanda ca "reductor universal"
This message was edited 1 time. Last update was at 07/11/2015 09:29:55
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
IP:
Nu am butelie de co2, am un stindator cu sare de l?mâie si bicarbonat iar presiunea este 14 bari.
Reductoarele le am si nu am ce face cu ele, voi folosii unul provizoriu paca pot cump?ra unul dedicat.
La o butelca cu grojdie poti sa le utilizezi (nu stiam ca esti drojdier ), numai ca nu stiu daca vor functiona la o diferenta asa mica de presiune (ele au fost concepute sa functioneze la diferenta mari de presiune (>50 bari in butelie). La buteliile normale cand presiunea scade sub o anumita valoare reductorul se opreste cu toate ca mai este gaz in butelie)
This message was edited 1 time. Last update was at 07/11/2015 12:00:37
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
IP:
lukitza wrote:Scoate Tetrazona si baga niste ciclide americane, acvariul se preteaza Cioatele parca sunt cam drepte.
Doua lucruri, fetita mea de 3 ani si jumate, i-a vazut la pet shop si nu am sc?pat de ia si cred ca este destul de mic pentru ciclide, are 110 litri net.
imi pace, arata bine, dar parca e putin cam simetric, deranjeaza putin cioate-le alea
Le-am sucit pe toate partile si se rasfira prea mult si nu pot aspira de ele.
O sa încerc sa le mai bibilesc
Ce ziceti ar mai merge ceva plante?
This message was edited 1 time. Last update was at 08/11/2015 19:13:11
IP:
Am facut ceva modificari la matarae, am pus spray barul pe un power head deoare ce nu-ni pl?cea de loc debitul filtrului extern si parca nici filtrarea mecanica f?cut? de filtru nu era prea grozava.
Out-ul filtrului la-m l?sat sa curga la suprafata si sa-si vada linistit de filtrarea biologica.
Power hrad-ului i-am pus un filtru de perlon.
In momentul asta am sase litri de siporax si ma cam bate gândul sa mai iau doi, trei litri Testele de apa sunt ok deocamdata.
Salut, de curand am umplut si eu sertarele la pompa externa de siporax(cred) ceva bilute si inele de ceramica. Mi-a mai ramas cam o 1 KG si ma gandeam sa il pun in filtru intern, crezi ca are rost sau nu fac nimic ?