[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Radacina vita de vie  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
bogdang
Junior member

IP:

Salutare tutror.
M-am hotarat sa incep un nou setup, in acest sens mi-am adus astazi de la tara doua bucati de vita de vie uscate. Problema este ca sunt prea mare sa le fierb, au cam 90-100 cm fiecare. Ca si alternativa le pot tine in apa curgatoare de munte aproximativ 2-3 saptamani? Este suficient?
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salutare!

E un lucru bun, dar nu e neaparat obligatoriu... le poti pune in acvariu si acum, cu conditia sa le ancorezi cu niste pietre (ca sa stea scufundate).
Sa ai grija sa cureti bine toate partile putrezite... si, sa elimini coaja!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
stefanp
Moderator

IP:

Eu as completa cu niste apa clocotita turnata peste radacini, inainte sa fie puse in acvariu.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
bogdang
Junior member

IP:

pai singura solutie esate sa le pun in vana si sa torn apa clocotita peste ele...ceea ce voi si face dupa ce la aduc de la apa
skija
Senior member
[Avatar]

IP:

corect !

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: