[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
buna  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

tre sa recunosc: faza cu picioru' e tare

Haide mai,nu trebuie sa ne suparam,Nimeni doar acuza faptul ca nu iti dai interesul sa iti masori acvariul,dar stiu si eu cum e...mie mi-a luat 4 luni sa masor un acvariu din cauza ca nu gaseam niciodata ruleta sau vreo rigla ceva
Asa ca timp de 4 luni de zile nici nu am stiut daca acvariul meu are 120 sau 150 de litrii.Haide,ca prea ne suparam in ultimul timp din toate chestiile,suntem iubitori de pesti,nu parlamentari Sa nu incepem ca AncaMarketing va rog eu

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
BratuAlexandra
Junior member
[Avatar]

IP:

Am copil si acvariul il intretin pe bucati.....copilul meu este in perioada cea mai frumoasa de cand a inceput sa mearga....asa ca daca nu sunt atenta in fractiune de secunda face o nazbatie, asa ca acvariul mai dureaza pana il masor, ca nu stau in el....cand o sa am dispozitia necesara o voi face si pe asta.....daca Nimeni, sta cu ochii in acvariu toata ziua si aici este mare cunoscator, este fix problema lui....si sa nu mai atace alte persoane cu ironiile lui proaste.

This message was edited 1 time. Last update was at 31/05/2015 00:38:37

Ancamarketing
Senior member
[Avatar]

IP:

paradoxx wrote: Sa nu incepem ca AncaMarketing va rog eu

Tu crezi ca daca scrii zilnic in toate topicurile tot felul de ineptii, in goana de postari, asta te face mai acvarist ca mine? Uite unde era avocatul poporului. Eu zic sa nu mai pomenesti numele meu si sa taci dracului din gura.

On topic: Alexandra daca nu ai cu ce masura sigur ai o coala A4. Dimensiunile acesteia sunt de aproximativ, fara cativa mm de 21 x30 cm. Eu asa fac cand nu am alta solutie , i au o coala A4 si masor cu ea, oricum iti vor da niste masuratori aproximative dar nu foarte departe de adevar iar la acvariu daca masori cu 1 sau 2 cm diferenta nu e chiar asa tragic.
Spor.

"Valoarea omului se masoara dupa greutatile pe care el le invinge." Voltaire
[Email] [Yahoo!]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

pffff tot suparata esti deci nu te poti abtine de la de.astea. si crede.ma ca sunt cu mult sub nivelul multor incepatori de aici,deci mai acvarist ca multi nu ma consider,mai ales mai ca tine,doar ca overreactionezi lamulte chestii si nu inteleg de ce.vba cuiva de pe forum de prin 2010,,vrei sa poluam topicu' omului cu de-astea? hai te rog eu.

[Email] [Yahoo!]
um02122
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ancamarketing wrote:
Eu zic sa nu mai pomenesti numele meu si sa taci dracului din gura.

Bine ai revenit pe forum!

Ancamarketing wrote:
On topic: Alexandra daca nu ai cu ce masura sigur ai o coala A4. Dimensiunile acesteia sunt de aproximativ, fara cativa mm de 21 x30 cm. Eu asa fac cand nu am alta solutie , i au o coala A4 si masor cu ea, oricum iti vor da niste masuratori aproximative dar nu foarte departe de adevar iar la acvariu daca masori cu 1 sau 2 cm diferenta nu e chiar asa tragic.
Spor.

Alexandra a spus clar ca acvariul e un hobby si copilul e pe primul plan.

Postand pe forum a aflat ca nu e bine sa-ti tii acvariul in soare si ca e nevoie de lumina dedicata pentru a tine plantele in viata. Mai e nevoie si de altele, dar e un inceput.

Daca am invatat ceva e ca niciun acvarist cu experienta nu a evitat greselile de incepator citind pe forum. Singura calitate e persistenta in obsesie. Nu e cel mai economic mod, dar asa se construieste experienta personala.

[Avatar]

IP:

O intrebare .....Am observat acum cateva minute..uitandu-ma la acvariu sub pietris...vietati caare se misca deabea fiind observate cu ochiul liber...vreo idee ce ar fi??
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Descrie vietatile Pot fi melci de substrat(cel mai probabil) sau mici viermisori albi,datorati mancarii excesive.
P.S.: Din nou o poza la care nu ma pot abtine sa nu dau comment
P.S.2: Pacat ca parul nu e brunet ....just sayin'

[Email] [Yahoo!]
BratuAlexandra
Junior member
[Avatar]

IP:

chestii mici albe....care misuna prin substrat minusculi deabea vizibili cu ochiul liber....si pe unde misunau era un fel de alga sau mancare nu imi dau seama...sunt inofensivi sau ar trebuii sa curat acvariul in totalitate

Forum Index » Despre noi
Go to: