[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Noul Acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Koh-i-Noor
Membru de baza
[Avatar]

IP:

6 pagini de postari, raspunsuri.

frate om, iarta-mi interventia dar....

da un reset total. pune nisip (non roz, albastru sau alte minuni) nisip quartos, neutru dpdv chimic.

scoate toate bucatile de plastic colorat de acolo. (Copilului ii place nu-i un argument normal: invata-l pe copil ce-i frumos, normal in natura, nu invers. Fara suparare dar copilul trebuie ghidat de cel cu experienta in viata asta (parintele, ar trebui) nu invers. Invers poate mult mai tarziu, daca va fi cazul)

Incepe un acvariu in concordanta cu natura, cu lucruri vii, nu plastice si nisip roz-galbui, si poate n-o sa-ti mai moara pestii. Te-ai intrebat, oare, cum a auns pietrisul ala sa aibe culoarea aia?

https://www.google.ro/search?q=nature+aquarium&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIuu2Ghf-VyQIVaqZyCh2VuwXi&biw=1920&bih=1091
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

10+ postarea de mai sus
[Email]
vali71
Junior member

IP:

Buna ziua,
Ma asteptam ca un senior membru asa cum este Ocean sa nu dea curs unei postari malitioase cum este cea de mai sus la care a facut referire...
Daca Koh i Knor s-ar fii uitat cel putin la succesiunea pozelor ar fii observat ca plastice numai am in acvariu de mult timp...
Iar nisip roz se gaseste din belsug in Creta asta spre stiinta domniilor voastre...
Multumesc oricum de sfaturi...
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Rozul acelui nisip nu e asa ca ala pe care il ai/l-ai avut ...
Si ala e nisip marin, nu nisip de lac...

My nano reef

[Email]
sonic11
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Koh-i-Noor wrote:6 pagini de postari, raspunsuri.

frate om, iarta-mi interventia dar....

da un reset total. pune nisip (non roz, albastru sau alte minuni) nisip quartos, neutru dpdv chimic.

scoate toate bucatile de plastic colorat de acolo. (Copilului ii place nu-i un argument normal: invata-l pe copil ce-i frumos, normal in natura, nu invers. Fara suparare dar copilul trebuie ghidat de cel cu experienta in viata asta (parintele, ar trebui) nu invers. Invers poate mult mai tarziu, daca va fi cazul)

Incepe un acvariu in concordanta cu natura, cu lucruri vii, nu plastice si nisip roz-galbui, si poate n-o sa-ti mai moara pestii. Te-ai intrebat, oare, cum a auns pietrisul ala sa aibe culoarea aia?

https://www.google.ro/search?q=nature+aquarium&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIuu2Ghf-VyQIVaqZyCh2VuwXi&biw=1920&bih=1091

Daca nu invata anumite lucruri elementare tot de geaba, poate sa dea reset de 10 ori la rand si rezultatul va fi acelasi sau mai prost.

Pune inca o data datele acvariului cu tot ce cuprinde el sa vedem unde gresesti?

This message was edited 1 time. Last update was at 17/11/2015 17:47:49

Koh-i-Noor
Membru de baza
[Avatar]

IP:

vali, sorry dar ai probleme de perceptie. Unde am fost malitios?

nu cred ca are rost sa ne dam contre aici pe forum, eu ti-am zis ce cred eu ca ar fi bine. faci cum te taie capul

sa stii ca m-am uitat pe toate paginile pana la a 6-a, am citit aproape tot (in incercarea de a-mi da seama de ce-ti mor pestii)

pe Elafonissi am fost, e exagerat spus roz, sa recunoastem. Nisipul ala batea spre un vag roz in locul in care marea se intalnea cu plaja si oricum am lua-o nu e ce ai tu in acvariu (pietricele mari roz si galbene, vopsite cu dracu stie ce (vopselele contin chimicale periculoase, mai ales ca e nevoie sa ramana culoarea aia aceeasi si in contact constant cu apa; da stiu, sunt vopsele pe baza de apa de ceva vreme, totusi ai putea sa elimini mai intai cauzele cele mai probabile pentru care treaba nu merge acolo, nu asa ar fi normal? Acvariul nu mi se pare suprapopulat, totul pare relativ ok acolo si cu toate astea ai probleme.

In fine, eu nu te mai deranjez, sper s-o scoti la liman cu acvariul

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: