Am cumparat recent un acvariu EHEIM (daca e nevoie caut cutia pentru modelul exact) de vreo 60L care a venit cu filtru, lumina si incalzitor.
Am pus ceva pietris in el si apa de la robinet. Am montat filtrul, lumina, incalzitorul.
Dupa ce s-a mai limpezit apa, am observat ca se vede... ciudat. Daca ma uit prin geamul din fata, latimea acvariului pare mai mica decat este in realitate. E ca si cum m-as uita printr-un fel de lupa. Se vede cam jumatate din latimea acvariului si totul se vede mai strans.
Prin zonele fara apa se vede normal, deci banuiesc ca e ceva datorita apei. Ce pot face?
Am incercat sa fac poze, dar nu se vede clar ce vreau sa explic.
Este primul acvariu pe care il ai ?
Daca este primul: asta-i efectul apei asupra ochiului atunci cand este introdusa intr-un acvariu, da senzatia ca spatiul dislocuit de catre apa este mai mic, la apa sarata efectul este mai puternic.
Daca nu este primul, cate beri ai baut ? ca si eu mai patesc uneori sa ma enervez ca mi-a schimbat Koala bazinul
Tinere, azi e cu mici, bere, gratare, bere, ...., miscare ciclica.
Sa ai grija mare de Kiru, ca-i mai Pocahontas Daca tot e ziua noastra, La multi ani va doresc betivilor, sa fie util topicul asta !