Author |
Message |
dany_beboide
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/05/2015 20:33:16
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
dany_beboide
Junior member
IP:
|
Uite unde se vede ca supureaza...
|
|
 |
dany_beboide
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/05/2015 20:40:14
|
dany_beboide
Junior member
IP:
|
Koh-i-Noor wrote:
Hai ca insist
(sau poate n-am inteles eu bine problema, sau poate fratele beboide nu stie engleza sau n-a vazut linkul din cauza formatiei rock)
M-ai nimerit cu rock-ul dar engleza mea este cam "de balta".
Din ce am inteles eu trebuie comandata o placa care nu necesita garnitura insa acest filtru nu a fost prevazut cu un astfel de sistem si am incercat sa rezolv in alt mod.
Daca asta este singura rezolvare o sa fac si asta.
Multumesc pt ajutor.
This message was edited 1 time. Last update was at 10/05/2015 20:41:17
|
|
 |
Koh-i-Noor
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/05/2015 23:07:24
|
Koh-i-Noor
Membru de baza
![[Avatar]](/forum/images/avatar/6e88ec1459f337d5bea6353f8bff8026.jpeg)
IP:
|
Nu gasesc pe youtube filmul.. Ideea e ca astia de la JBL au facut un nou tip de capac pentru (toata?) seria Greenline externe, chestia asta confirmand faptul ca modelul initial, cu garnitura, nu a fost gandit cu cap.
Sunt sigur ca nu toti posesorii de filtre externe JBL au/aveau probleme cu garnitura aia, e un filtru considerat bun. Dar imi amintesc ca am mai auzit de cateva ori de problema asta.
Si la tine, cum ai si spus, e posibil ca problema sa fie in alta parte de fapt.
Daca descoperi ca problema e la garnitura aia mare si daca deschizi mai des filtrul (n-ar trebui sa faci asta dar in cazul in care se intampla) cred ca poti sa te gandesti sa comanzi un capac din ala nou, n-ar trebui sa coste mult.
Importatorul de JBL e in Brasov (am impresia) da-mi scapa numele, oricum se poate afla usor. In magazine pe la noi nu cred ca aduce careva piesa aia.
Noroc
|
|
 |
dany_beboide
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/05/2015 23:51:04
|
dany_beboide
Junior member
IP:
|
Koh-i-Noor wrote:Nu gasesc pe youtube filmul.. Ideea e ca astia de la JBL au facut un nou tip de capac pentru (toata?) seria Greenline externe, chestia asta confirmand faptul ca modelul initial, cu garnitura, nu a fost gandit cu cap.
Sunt sigur ca nu toti posesorii de filtre externe JBL au/aveau probleme cu garnitura aia, e un filtru considerat bun. Dar imi amintesc ca am mai auzit de cateva ori de problema asta.
Si la tine, cum ai si spus, e posibil ca problema sa fie in alta parte de fapt.
Daca descoperi ca problema e la garnitura aia mare si daca deschizi mai des filtrul (n-ar trebui sa faci asta dar in cazul in care se intampla) cred ca poti sa te gandesti sa comanzi un capac din ala nou, n-ar trebui sa coste mult.
Importatorul de JBL e in Brasov (am impresia) da-mi scapa numele, oricum se poate afla usor. In magazine pe la noi nu cred ca aduce careva piesa aia.
Noroc
Sunt dator de bere.
Am gasit pe net ceva despre cei din Bv insa erau posturi de prin 2011 iar site-ul lor pare sa nu functioneze.
Totodata am gasit posturi in care se semnalau si probleme la rotor,pompa de vacum, etc si acum nu mai sunt convins ca problema este de la garnitura.
Voi mai studia problema.
Sincer sunt foarte dezamagit de cei de la JBL care am vazut ca sunt considerati ca fiind elita.
Am cumparat acest filtru tocmai pt a preintampina problemele legate de un brad noname si ieftin.
Multumesc oricum de sfaturi.
|
|
 |
dany_beboide
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 14/05/2015 12:05:49
|
dany_beboide
Junior member
IP:
|
Koh-i-Noor wrote:
Hai ca insist
(sau poate n-am inteles eu bine problema, sau poate fratele beboide nu stie engleza sau n-a vazut linkul din cauza formatiei rock)
Am schimbat placa respectiva,oringurile de la furtunuri si degeaba...tot curge.
Sunt un car de nervi.
Il arunc de la balcon.
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 14/05/2015 12:10:34
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Garantie nu ai?
Poate ai avut ghinionul sa nimeresti unul "gresit" din fabrica ...
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Romanian Aquascaping Contest 2016
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
dany_beboide
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 14/05/2015 12:24:57
|
dany_beboide
Junior member
IP:
|
stefanp wrote:Garantie nu ai?
Poate ai avut ghinionul sa nimeresti unul "gresit" din fabrica ...
Il am de aprox 1 an si jumatate...de vreo doua luni au inceput problemele.
Nu cred ca mai este in garantie si oricum nu cred ca mai gasesc garantia.
Pacat...este un filtru foarte bun.
|
|
 |
dan.pavelescu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 14/05/2015 12:36:33
|
dan.pavelescu
Liliacul
![[Avatar]](/forum/images/avatar/12e1b435e5e53888e787d22c1e8d262d.jpg)
IP:
|
Nu-l arunca. Poti veni pe la mine, sa incercam sa-l mesterim un pic.
|
I'm Batman!
The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson
Mi te supui. |
|
 |
dany_beboide
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 14/05/2015 12:43:23
|
dany_beboide
Junior member
IP:
|
dan.pavelescu wrote:Nu-l arunca. Poti veni pe la mine, sa incercam sa-l mesterim un pic.
Pai as veni...dar nu stiu unde.
|
|
 |
dan.pavelescu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 14/05/2015 12:51:00
|
dan.pavelescu
Liliacul
![[Avatar]](/forum/images/avatar/12e1b435e5e53888e787d22c1e8d262d.jpg)
IP:
|
In Colentina, dar din pacate pana luni nu sunt disponibil, sunt foarte aglomerat cu niste probleme. (o sa iti dau eu adresa exacta)
This message was edited 1 time. Last update was at 14/05/2015 12:51:14
|
I'm Batman!
The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson
Mi te supui. |
|
 |
dany_beboide
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 14/05/2015 12:57:02
|
dany_beboide
Junior member
IP:
|
dan.pavelescu wrote:In Colentina, dar din pacate pana luni nu sunt disponibil, sunt foarte aglomerat cu niste probleme. (o sa iti dau eu adresa exacta)
Ok...ms mult.
|
|
 |
wolfy
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 15/05/2015 10:54:50
|
wolfy
Senior member
IP:
|
inainte de a trece la chestii complucate, verifica cu atentie pozitionarea inelului de cauciuc (cel mare) in jurul capacului-motor. La mine, dupa o vreme cu functionare ireprosabila, brusc, dupa o curatare a filtrului, a inceput sa curga/suporeze. Dupa nervii aferenti, am constatat (nu stiu cum s-a intamplat, dar era!!!!) ca inelul era rasucit intr-o parte. Dupa ce l-am indreptat, merge din nou fara sa mai piarda apa.
|
nimic nu e ceea ce pare |
|
 |
dany_beboide
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 15/05/2015 23:33:55
|
dany_beboide
Junior member
IP:
|
wolfy wrote:inainte de a trece la chestii complucate, verifica cu atentie pozitionarea inelului de cauciuc (cel mare) in jurul capacului-motor. La mine, dupa o vreme cu functionare ireprosabila, brusc, dupa o curatare a filtrului, a inceput sa curga/suporeze. Dupa nervii aferenti, am constatat (nu stiu cum s-a intamplat, dar era!!!!) ca inelul era rasucit intr-o parte. Dupa ce l-am indreptat, merge din nou fara sa mai piarda apa.
Ufff...am verificat fiecare lucru de mai multe ori.
Toate garniturile si oringurile sunt noi.
Sertarele au fost aranjate si ras aranjate...nu mai am variante.
Inclin sa cred ca problema este la oringuri pt ca vad cum "supureaza" apa langa clapetele de volum.
Am pus o poza mai sus unde se vede apa.
Cu toate astea insa sunt scurgeri si la garnitura mare, de jur imprejur, dar si in dreptul firului de alimentare.
This message was edited 1 time. Last update was at 15/05/2015 23:37:59
|
|
 |
|