Buna ziua. Am un bazin de 112l pe care l-am folosit pana acum doar cu un incalzitor, pompa interna si lumina de capac , toate venite in pachet cand am cumparat acvariul, deci lucruri slabute. Binenteles ca nici eu nu am avut cunostinte despre ce inseamna un acvariu bine pregatit asa ca l-am folosit asa cum a fost si binenteles ca nu am avut succes

. Am inceput sa ma documentez si am ajuns la concluzia ca sunt dispus sa incerc cu pasi marunti ( si in functie de buget) sa creez un acvariu plantat. Voi vedea peste ceva timp daca voi si reusi
O sa atasez o poza sa puteti vedea stadiul in care se afla acum acvariul. Din ce am citit am tras cateva concluzii si as dori sa va cer cateva sfaturi. As vrea sa incep cu achizitionerea unui filtru extern. pentru ca sunt destul de scumpe as vrea sa achizitionez unul second hand. Stiu ca este bine sa fie unul supradimensionat asa ca daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi cam ce sa caut sa fie la un nivel calitate/pret bun si care sa ma ajute si pe viitor daca o sa reusesc sa fac un acvariu plantat asa cum imi doresc. Va multumesc anticipat.