[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Urgent Sfat! pui ciclide amercane!!!  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
mittzuc1
Junior member

IP:

Salut M-am trezit astazi cu 15-20 de pui de Ciclide americane cred "Aequidens Pulcher – Blue acara" si nu stiu cum sa procedez cu ei! mai am 3 perechi de ciclide africame cam de aceiasi marime cu parintii, si mie frica pt. pui sa nu "dispara".
Parintii sunt protectori nu prea se apropie nimeni de zona 0, dar totusi as vrea sa stiu daca pot face ceva in ajutorul lor ... dupa cum se comporta parintii nu cred ca as avea cu ce-i ajuta dar...
Multumesc anticipat pt. ajutor!

This message was edited 1 time. Last update was at 04/04/2015 11:40:49

[Yahoo!]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Poti pune o plasa(gen anti tantzari) despartitoare fixata pe un cadru de plastic intre familie si restul sau chiar o sticla , ce ti-e mai la indemana
[Email]
mittzuc1
Junior member

IP:

Da m-am gandit, dar zona 0 se afla chiar in mijlocul acvariului intr-o gaura in substrat pe care au excavat-o parintii de vo 2 sapt. in coace. Vad totusi ca inca mai sunt pacolo inca vreo 10 cel putin... sper ca parintii sa se tina de treaba si sa-i pazeasca... (atunci cand vreo unul se indeparteaza de cuib oricare dintre parinti il ia in gura si il arunca inapoi in ciub, lucru foarte interesant!)
Dar nu stiu daca trebuie sa-i hranesc cu ceva sau se hranesc singuri cu ce gasesc prin acvariu!
[Yahoo!]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

La inceput au sacul vitelin ,asta se vede la burtica e galben portocaliu - e mancare la purtator, dupa ce se resoarbe incepi sa le dai hrana maruntita : congelate sau uscata, orice dai si parintilor , o poti marunti cu cutter/cutit pe o placa ceramica sau sticla si o plasezi in apropierea cardului de pui(cea uscata o umezesti inainte , faci pasta)
[Email]
mittzuc1
Junior member

IP:

Ok mersi pentru sfaturi ... Azi am numarat cu greu vreo 10 deci au supravietuit peste noapte ... daca mai cresc un pic o sa incerc sa-i separ intr-o matenitate ca sa ii pot hrani mai bine. sper sa reusesc sa-i cresc!
[Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: