[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
neoni bolnavi  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
andreimala
Unripe member

IP:

buna
am si eu o problema cu niste neoni, am un acvariu de vreo 54l in mare parte facut de mine, am avut 7 neoni si asa pe rand mi-au tot murit cate unu da la cam o luna poate mai mult acuma mai am numa 4. am observat ca apare un punct alb dupa care ce am observat ca iasa din acel punct ca un fir alb. cine stie si poate sa ma ajute sa ii scap pe restu sa imi zica cat mai repede posibil.
am si ceva poze cine vrea sa vada.
[Thumb - IMG_0107.JPG]

stefanp
Moderator

IP:

Am vazut asa ceva pe jbl hospital, cu numele Lernaea (sau cel putin seamana).
Se trateaza cu JBL Aradol.

Arunca si tu un ochi aici: https://www.jbl.de/en/online-hospital/

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
AlyMiron
Unripe member

IP:

Buna.Am un neon cu burtica unflata . numai azi l-am observat . sper sa nu fie bolnavior sa imi moara
[Thumb - 226.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 03/05/2015 16:31:51

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: