[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
VAND sisteme RODI ultra-ieftin!!!  XML
Forum Index » Bursa marina
Author Message
leontet
Junior member

IP:

Salutare!

Dupa vânzarea gigant de acum un an, am renuntat sa mai dau sistemele de osmoza inversa si deionizare (RODI), in ideea ca le voi folosi pt apa de uz domestic. A trecut aproape un an si sistemele cu pricina stau nefolosite, de fapt uitate. De curând cineva mi-a trimis un PM referitor la vânzarea de acum un an si cu ocazia asta mi-am amintit de ele. Am scotocit magazia, le-am gasit, le-am pozat si le scot din nou la vanzare pe preturi de nimic!

Mentionez ca in momentul dezafectarii acvariului sistemele de osmoza inversa functionau impecabil, membranele avand o rata de filtrare peste 96%, lucru probat in permanenta de TDS-metre inline. Dat fiind faptul ca au stat nefolosite aproape un an, va fi nevoie de o perioada de cel putin 3-4 ore de functionare (fara a folosi apa produsa!) pt ca membranele sa ajunga din nou la performanta maxima.

Prin urmare, am de dat urmatoarele, in perfecta stare (cei care au cumparat de la mine stiu exact ce inseamna asta!):

1. Aparat osmoza inversa Aquatic Nature OsmoBox 190l/zi, cu cutie suspendabila, pompa de presiune si protectie electrica a pompei. BONUS: un set de prefiltre noi, sigilate. Aparatul a fost folosit exclusiv pt producerea apei de completare la acvariul detinut. Pret: 200RON
image
image
image

2. Aparat osmoza inversa de laborator 380l/zi, cu manometru, sistem de flush, pompa presiune si dubla protectie electrica a pompei. BONUS: un set de prefiltre noi, sigilate. Aparatul a fost folosit mai putin de 4 luni pt producerea apei de schimb la acvariul detinut. Pret: 250RON
image
image

3. Filtru de deionizare reincarcabil si rasina de deionizare pt 12-15 incarcari. BONUS: un cilindru pt rasina nou, nefolosit. Pret: 100RON
image
image

NOTA: La cumpararea ambelor aparate de osmoza, filtrul de deionizare vine BONUS!!! La cumpararea unui aparat de osmoza impreuna cu filtrul de deionizare, REDUCERE 50RON!!!

This message was edited 1 time. Last update was at 21/03/2015 20:00:57

leontet
Junior member

IP:

Mii de scuze, am omis sa adaug un mesaj de informare referitor la starea prezentului anunt si de aici o multitudine de PM-uri care nu mai au obiect!...

Aparatele scoase la vanzare au fost deja instrainate!

Multumesc pt gazduirea anuntului si as indrazni sa rog un administrator sa-l marcheze drept inchis!

Forum Index » Bursa marina
Go to: