[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare tuturor  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Hermit
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Sunt un pasionat de acvaristica din Iasi...Citand pe un coleg din Cluj care a postat in aceasta sectiune, si eu am observat ce se peterce pe aces forum o vreme pana sa imi fac cont...scuze pentru ca prezentarea a venit cu intarziere...nu aveam ce sa prezint concret in afara de dorimta de a ma reapuca de acest hobby la care am renuntat cu ceva ani in urma...
Am un proiect in lucru pentru un acvariu cu dimensiunile Lxlxh=60cmx35cmx40cm. Am facut rost de sticla, am cantuit-o profesional...doar ca am ales sticla de 8mm pentru ca sotia are frica de o eventuala inundatie...asa am mai linistit-o nitel...am lipit acvariul, astept sa implineasca 1 sapatamana ca sa pot umbla la el :curatare pete + test apa
Imi propun sa merg pe partea de aquascape mai mult...Am citit cam ce era de citit despre domeniu...voi mai citi...ca mereu e cate ceva de invatat....Sotia mea se temea ca o luasem pe ulei rau de tot...toate serile eram cu ochii pe forumu-uri sau pe youtube cautand idei, informatii, solutii la eventualele probleme...etc...
Cam atat pentru moment...voi reveni cu detalii, respectiv ceva poze

Knowledge is a deadly friend when no one sets the rules
[Email] [Yahoo!]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Bine ai venit si spor la documentare, iar daca esti bine infectat grijile sotiei sunt doar la inceput
[Email]
edyr
Senior member

IP:

Spor la citit!

BKA member 551-11
Romanian Killifish Association member 004
www.audiohifi.ro
[Email] [WWW] [Yahoo!]
elis
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit ! Ai putea sa il mai lasi cateva zile la uscat....

Reusitele si esecurile unui om, sunt rezultatul direct al gandurilor sale !
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit pe forum, ma bucur ca se aduna lume din Iasi
Eu zic sa deschizi un topic, ori la incepatori, ori la jurnale, unde sa discutam pe larg despre proiectul tau.
Pana atunci insa, eu as zice sa lasi acvariul mai mult de o saptamana pana sa-l umpli cu apa.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Despre noi
Go to: