[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
inmultire Betta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
andreea92
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna tuturor. Ma confrunt cu o mica problema...
am mascullul betta, mare frumos...si apt pentru puiuti + 2 femele mature pline de icre (parca explodeaza). Am pregatit acvariul pentru inmultire ca la carte.. ascunzatoare, planta pentru cuib, incalzitorul e la 29 de grade, sticla cu garuri pentrut preludiu si nu se intampla nimic.. masculul nu face cuib..femela ii arata ca e gata ii apar dungile verticale...dar el nimic.... Inainte de a aduce femelele ma saturam de spuma lui iar acum nimic.. nu pot spune ca nuu ii place nici o femela... pe cea neagra cu verde a curtato si nici nu ia papat codita...
Astazi de frustrare.... am schimbat temperatura acvariului la 26 de grade...mi-am spus gata cu imperecherea... il pedepsesc nu mai vede femela o saptamana...dar ce sa vezi... la temperatura scazuta sa apucat de treaba acum face cuib...
Din cate am citit apa pentru imperechere trebuie sa fie 29-30 de grade...masculul meu nu faced cuib la aceasta temperatura... ce e de facut? ajutati-am va rog cu un sfat

This message was edited 1 time. Last update was at 03/03/2015 13:09:18

geani
Membru de baza

IP:

Dupa ce a construit cuibul, indiferent de temperatura, elibereaza femela si vezi ce se intampla.
[Email]
andreea92
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc frumos

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: