Daca vreti sa dati inima de vita (nu mixtura) va dau o reteta de prepare simpla si eficinta:
1. Taie, fasoneaza inima in fashi de aprox. 10 cm x4 cm
2.O bagi la congelat in pungulite separate (ca sa nu se lipeasca)
3.Iei dupa 24 h (sau ma rog , sa fie inghetate bine) respectivele bucati de inima si le dai pe razatoare (eu folosesc o razatoare obisnuita de bucatarie).
4.Vor rezulta niste" viermisori " de carne

seama al `reacu ` de bine cu Tubi!
5.Se spala bine in sita nu foarte fina la jet de apa
6.Se pune carnita in cutii de margarina (un strat subtire 3-4 mm), peste care se adauga un pic de apa (Important!!!)pana rezulta o dispersie a respectivilor viermisori.Scopul-sa nu se lipesca in ghemulete greu de servit, sau chiar periculos (daca un pestan haleste un semenea "ghemotoc de carne=ocluzie intestinala)
7.Se introduc cutiile in congelator.
8.Dupa inghetare se poate sparge stratul inghetat in portii alese dupa cum/cat doriti.
9.Se scoate din congelator numai cate o portie, se spala in jet de apa /sita pana la dezghetare si se serveste proaspat si apetisant . :bcoarda: