[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
vand accesorii co2  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
eugenstanga
Junior member
[Avatar]

IP:

VAND accesorii CO2 (de preferat in Iasi).
Detalii pm sau la tel 0755.922.686 dupa ora 18.00

Produsele 1 si 2 sunt ale unui prieten/coleg acvarist, care m-a rugat sa pun eu la vanzare aceste produse, el nu sta pe forumuri,facebook etc ...de ce l-a luat? ... de atati bani a fost dispus el sa investeasca pentru un sistem co2 ... plus ca lui ii este frica de un sistem co2 presurizat in casa pe langa copii ... eu sunt de alta parere...nici nu a apucat sa foloseasca aceste produse pentru ca a renuntat la idea de a face un acvariu dozat si cu Co2.

Produsele 3 si 4 sunt ale mele si le vand din motiv ca vreau sa trec la un reactor mult mai mare gen Aqua Medic CO2 rector 1000.

1. System co2 diy D201 (90lei) - NOU, nefolosit, etc.

System CO2 DIY D201 (kit complet, nefolosit) pentru reteta bicarbonat de sodiu + acid citric/sare de lamaie sau drojdie+zahar.
Kitul contine: 2 capace speciale cu garnitura pentru etansietate, robinet reglaj fin, manometru, racord Y, furtun CO2.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

2. Inline co2 atomizer diffuser up designn 16/22 (90lei) - NOU, a fost doar probat o singura data.

Inline CO2 Atomizer Diffuser UP Designn, extern, pentru furtun 16/22. Este nou (doar cat a fost probat), pentru sisteme co2 cu butelie (necesita o presiune de 2atm pentru functionalitate). Nu scade debitul pompei, se monteaza pe furtunul de out la filtru extern, este mic, deci nu ocupa mult loc si are eficienta foarte buna.

image

3. SERA Reactor CO2 500 (50lei) il vand pentru ca vreau sa fac un upgrade. Are un singur defect - s-a rupt stutul unde se baga furtunul 4/6 de co2, dar l-am sudat. Astfel, dau suplimentar un adaptor (vezi poza de mai jos) separat pentru a monta furtunul de la butelie. Adaptorul se plaseapa pe furtun innaintea reactorului. In rest reactorul este intact, functioneaza bine la 1-1,5 bule/sec. Eu am fost multumit. La fel cum spune si producatorul, culoarea plasticului, impiedica aparitia algelor in reactor. La mine nu au aparut deloc alge pe el. Plastic de calitate nu se prinde "mazga". Il cau cu tot cu suportul cu ventuze si ambalajul original.

image
image

4. Reactor Co2 DIY, din filtru de apa 7" (50lei),are montat si fiting special pentru furtun 4/6 Co2. Functioneaza f. bine si la 3 bule/sec... dizolvare co2 100%. Filtru are montat tot ceea ce e nevoie ptr functionalitate: fitinguri port-furtun, stut pentru aerarea depunerilor "pungilor" de gaz, tub interior, burete plasa pentru dizolvare co2 completa.

image

Detalii pm sau la tel 0755.922.686 dupa ora 18.00

Forum Index » Vanzari
Go to: