Acu 2 secunde primul hermit (cu picioare negre/rosii) tragea de fightning conch snail I-am despartit si nenea melcu a scos efectiv un picior cu care a inceput sa fuga prin acvariu Hermitul l-am pus langa niste cochilii goale sa-si aleaga din alea, plm.
Toti pestii cum i-am bagat au inceput sa se cace, de parca in punga ii retinea ceva
De mancare mananca, mai putin demoazela cu coada galbena si goby-ul galben care inca nu stiu de ce nu s-a intalnit cu pistolarul. Pistolarul e cuminte, inca n-a puscat pe nimeni, si-a facut repede o gaura langa o conducta d-aia golasa si a incremenit acolo. Goby-ul se tot duce sus-jos pe langa un colt de acvariu.
Am pus si-un montipora plate cu o tona de adeziv in punctul cel mai de sus al pietrei (stau cu lumina la 25% inca), nu stiu daca am pus-o cu fata care trebuie in sus (in jos e alb, in sus maroniu).
This message was edited 2 times. Last update was at 09/09/2015 13:15:58
Pozii in general nu rezista in acvariu, ca sunt mancati, alergati, n-au unde sa se ascunda, ii papa skimmeru, pompa de recirculare, etc. Eu las geamurile asa ca pestii inca mai ciugule de pe ele, vb de 2 geamuri care se vad, ca 2 oricum nu le sterg. Si ca tot am luat 2 melci sunt curios daca mananca si aia ce e pe geamuri ... unu (Tectus) s-a lipit de o piatra si al doi-lea (Strombus) s-a ingropat jumate in nisip dupa ce a fost alergat de hermit.
This message was edited 3 times. Last update was at 09/09/2015 13:28:27
1 - sa-ti traiasca pejtii
2 - coralul meu ce face, cum se prezinta?
3 - sterge macar geamul din fata, fmm de putoare
4 - fa poze drepte, vita umana ce esti! zici ca faci poze ca la revolutie, plm...
Coralul de la tine e neschimbat, nu a revenit la forma initiala, se tot caca si ala la mine in acvariu, i-am facut si un filmulet. Pana una alta uitati cum face goby-ul ala ... si pistolaru e la 20cm de el.
dan.pavelescu wrote:De unde ai luat guvidu si chistolaru? Pret?
Si io sunt interesat. Eu am un yellow watchman goby de cateva luni si vreau sa-i iau un pistolar....oare o merge manevra? sau nu se mai imperecheaza acum?
Se imperecheaza daca au nevoie ... astia cica sunt deja pereche, insa, repet, nu s-au bagat in seama de cand sunt in acvariu. de la pety am tot Bonus coralul lui pave care-mi murdareste apa
Pana la urma isi da cineva cu parerea despre ce sunt astea? Poza e din overflow... in display nu prea mai am, mai sunt sunt sump in camera akimmerului.
Eu cred ca sunt bureti, acu intrebarea este de ce nu cresc si ei ca buretii normali pe piatra? )
This message was edited 1 time. Last update was at 12/09/2015 10:50:58