Author |
Message |
GeoKRY
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 16/01/2015 12:42:21
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
GeoKRY
Junior member
IP:
|
a folosit cineva acest dozator? trebuie cate unu pentru fiecare substanta sau se pot amesteca? in afara de cele doua substante mai trebuie adaugata vreo substanta in acvariu? va multumesc!
|
|
 |
opincarul
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 16/01/2015 14:13:23
|
opincarul
Ultrahigh member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/1a638db8311430c6c018bf21e1a0b7fb.jpg)
IP:
|
nu am folosit, dar am discutat despre el la workshop-ul Dennerle si pot sa-ti spun sigur ca ai nevoie de 2 jucarii: unul pentru V30 si unul pentru S7.
|
Mama prostilor e mereu gravida! |
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 16/01/2015 14:38:12
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Da, asa este.
Poti folosi doar una din cele doua solutii.
Cat despre celelalte solutii, da, schema Dennerle mai contine si E15, pe langa S7 si V30.
Optional poti adauga si Plantagold.
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Romanian Aquascaping Contest 2016
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
piratuxxx
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 16/01/2015 21:02:29
|
piratuxxx
Junior member
IP:
|
Sa nu incerci sa-l folosesti cu alti fertilizanti ca nu va merge.
Functioneaza doar cu fertilizanti dennerle.
|
|
 |
GeoKRY
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 17/01/2015 21:54:20
|
GeoKRY
Junior member
IP:
|
Va multumesc pt raspunsuri,cat despre folosirea cu alti fertilizanti eu cred ca ar merge atata timp cat densitatea lor este mai mare decat a apei...
|
|
 |
opincarul
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 17/01/2015 22:29:41
|
opincarul
Ultrahigh member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/1a638db8311430c6c018bf21e1a0b7fb.jpg)
IP:
|
GeoKRY wrote:Va multumesc pt raspunsuri,cat despre folosirea cu alti fertilizanti eu cred ca ar merge atata timp cat densitatea lor este mai mare decat a apei...
faci cum crezi tu ca-s banii tai, dar el a fost gandit pentru fertilizantii Dennerle, pentru densitatea lor.
sa ne spui daca il poti folosi si cu alti fertilizanti, dar din ce am inteles de la @Alex vei fi dezamagit.
This message was edited 1 time. Last update was at 17/01/2015 22:36:16
|
Mama prostilor e mereu gravida! |
|
 |
piratuxxx
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/01/2015 00:55:27
|
piratuxxx
Junior member
IP:
|
Nu se poate folosi cu alti fertilizanti. Am discutat si la workshop acest aspect.
Nu poti controla dozarea din spimplu motiv ca orice alt fertilizant ai folosi are alta densitate fata de cei dennerle pentru care a fost conceput.
Dar daca tu reusesti... anunta-ne
|
|
 |
dandumitru
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 18/01/2015 15:29:13
|
dandumitru
Senior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/a42b4dde8771da0b852889d591002ad6.jpg)
IP:
|
'' Va multumesc pt raspunsuri,cat despre folosirea cu alti fertilizanti eu cred ca ar merge atata timp cat densitatea lor este mai mare decat a apei... ''
Daca Dennerle ar fi dorit un profit mare din vanzarea acestui produs, probabil ca-l putea face sa functioneze si cu alti fertilizanti.Dar cum ei isi doresc sa fidelizeze fan-ul Dennerle, venind cu inovatii in sprijinul hobby-stului, nu fac decat sa personalizeze fiecare produs pe gama Dennerle !
Ce spui tu, este corect din punct de vedere fizic, dar pentru a obtine aceeasi precizie cu care functioneaza pentru Dennerle, mai ai de stabilit densitatea celorlalti fertilizanti in comparatie cu cei de la Dennerle.
Concluzia este ca va functiona, dar nu va fi la fel de exact ca pentru Dennerle. In functie de densitatea fertilizantului pe care il vei folosi, el va doza o cantitate mai mica sau mai mare de solutie. Dupa mai multe probe probabil ca vei ajunge la un compromis sau poate ca vei renunta. Oricum este biine de stiut daca va fi util si altora, nunumai fanilor Dennerle.
|
sa nu fie cum ne place,safie cum vrea natura si ne va fi mai bine !!
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/25942.page |
|
 |
GeoKRY
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 19/01/2015 11:46:27
|
GeoKRY
Junior member
IP:
|
eu cred ca strategia lor este alta...un dozator ieftin(probabil ca pretul lui acopera costul de productie) dar folosit numai cu fertilizantii lor(zic ei),cat despre cei de la workshop,normal ca zic ca nu merge.In mintea mea cred ca secretul nu consta in densitate(normal aceasta trebuie sa fie mai mare decat a apei pt a nu trece in acvariu prin membrana) secretul consata in concentratia de fertilizant .O sa comand doua dozatoare si fertilizantii aferenti si cand voi avea timp o sa fac niste incercari,dar cred ca nu prea curand din lipsa timpului.
|
|
 |
|