[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tetra dezechilibrat  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Am un Tetra vaduva care innoata pe o parte si nu poate sa se mentina in apa ca si ceilalti, parca i s-ar fi spart basica. Pe zi ce trece tot mai pe-o parte innoata. Mananca normal.
Stie cineva ce poate sa aiba si ce pot sa-i fac sa nu-l mai vad in starea asta?
[Email]
Sicmar
Junior member

IP:

Ma alatur cererii de ajutor.

Am o zebra de 10 zile intr-un acvariu spital (15 l, fara substrat, fara plante, 25 C etc.).

Simptome: In acvariu comun se culca pe frunze sau pe nisip. L-am bagat imediat in spital. Acum sta culcat pe o parte pe fundul acvariului. Alti pesti din acvariul comun n-au asemenea simptome.

Intelegand ca ar fi vorba de o infectie a vezicii de aer, care se trateaza cu antibiotice, am procedat in consecinta, tratandu-l cu teraciclina. Nici n-a murit dar nici nu este mai bine.

Ce-i de facut ?
[Email] [Yahoo!]
alina_g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Poate va ajuta cineva sa ajungeti la forumul vechi. Acolo e un topic pe care-l cheama "zebra debusolata".

PS. (Pentru administratori...)
Vreau ca sectiunea "boli-tratamente" din forumul vechi sa fie mutata in forma actuala a forumului!
[Yahoo!]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Ar fi foarte bine sa ne ajute cineva sa ajungem la forumul vechi desi am inteles ca nu se poate. Pana acum orice link spre acel forum era gol: Page not found.
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

alina_g wrote:

PS. (Pentru administratori...)
Vreau ca sectiunea "boli-tratamente" din forumul vechi sa fie mutata in forma actuala a forumului!

Nu ti se pare ca esti cam imperativa? Si oricum, noi nu avem baza de date din vechiul forum, ci mosu sau g.g.. Macar va rog ai fi putut zice, era mai civilizat!!!!

Si inca ceva - nu uita ca cine a muncit la majoritatea bolilor nu ai fost tu. Macar putin respect si mai putine aere, ca presupun ca esti o lady...sau ma insel crunt??? smilie

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: