[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand acvariu 528L(160x60x55)+capac+stand - de preferat in IASI  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
eugenstanga
Junior member
[Avatar]

IP:

Vand acvariu 528L(160x60x55)+capac+stand - de preferat in IASI

1. Vand acvariu cu dimensiunile 160Lx60lx55h, geam float de 10mm, cantuit MCM, cu intarituri dublu H sus (doua transversale si doua longitudinale), iar fundul incastrat dublat cu intarituri (longitudinale si laterale) care practic dubleaza lipitura, executat si lipit profesional cu silicon negru Dow Corning 881, spatele si laterala dreapta este colantat in negru. Acvariul este lipit in septembrie 2013, iar el a functionat din decembrie 2013 pana pe 10iunie2014 (acvariu plantat cu scalari), si am reinceput sa-l folosesc din data 20august2014, cu ciclide africane malawi. Desemeni, acvariul are doua gauri de fi26 pe laterala dreapta sus in spate, pe gaurile sunt montate fitinguri de ppr, pentru furtun de fi16. Acvariul arata foarte bine, si sticla nu prezinta deloc zgarieturi.

2. Capac din komatex alb de 8mm grosime, executat profesional, lipit cu adeziv special ptr pvc, colantat estetic cu autocolant negru, cu sistem de iluminat cuprins dintr-un sistem de iluminare cu banda led si 2 neoane de 54w prevazule cu refelectoare DIY: 1 x osram 965 54w si 1 x osram 865 54w; capacul este facut prevazut cu usa de vizitare pentru mancare si doua ventilatoare de 60mm.

3. Standul este metalic cu profile cornier si imbracat cu pal negru. Standul este foarte rezistent (profilele cornier 40x40x4mm transversale de sub acvariu, fiinde 5 la numar, nu au facut nici macar 0,5mm burta). Placile de pal nu sunt foarte estetice, de accea eu l-am colantat cu acelasi material ca si capacul.

Deasemeni dau bonus la el si nisipul alb cuartita de 0,7-1,2mm in jurul a 75kg (nisip pentru filtre piscina luat din Baumax) amestecat cu 30litri de JBL Sansibar White.

Personal nu pot oferi transport. Doar acvariul are o greutate considerabila, cred ca are aprox 80-90kg doar sticla, deci pentru transport vor fi nevoie de 3-4 oameni voinici (eu stau la bloc la et. 2, iar in lift ... nici gand).
Cine doreste sa il vada este bine venit.

Se vinde doar intreg ansamblul (acvariu+stand+capac), iar pretul pentru tot pachetul este de 1200 lei.
Poze cu acvariul la cerere pe email.

image

Forum Index » Vanzari
Go to: