[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
alexgabriel
Junior member

IP:

Salutare tuturor,
Numele meu este Alex Gabriel, 25 de ani, bucuresti..blabla nu cred ca asta conteaza cu adevarat, este o pasiune care nu tine cont de zona.
Am inceput relativ de putin timp sa ma gandesc la amenajarea unui acvariu, o dorinta din copilarie care nu a avut sustinere nici financiara, nici morala. Zis si facut, s-a luat un acvariu, pentru inceput 40L. Dupa spalat, curatat, dezinfectat, amenajat, adaugata apa, si astepatat o saptamana am adaugat si locatarii( 10 molly, varsta intre 3 saptamani si 5 saptamani, culoare negru si gri cu negru+ 2 somni pitici+2 Pomacea bridgesii). Sunt foarte mandru de ce am realizat, chiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine.

Aflu acum cateva zile, ca si proprietarul la care stau in chirie ca s-a ocupat de asa ceva, din pacate acvariul a disparut de mult( unul de 120L) din ce spune el. In nici cateva minute, scoate dintr-un dulap cateva roci si niste melci, pe care le-a folosit ca decor, nu foarte aratoase dar destul de dragute.

Cam atat pot sa spun despre mine, promit sa revin si cu cateva poze sa va dati cu parerea

0766573357
[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit pe forum!

Poti deschide un topic la "Coltul incepatorilor", unde sa discutam pe larg despre acvariul tau (sa-i zicem un jurnal).

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut.Ai spus melci folositi ca decor...doar rocile au fost folosite ca decor,sau si melcii(care ar insemna ca acum sunt scoici,care ar insemna din nou ca maresc duritatea apei si sunt inestetice)?Daca sunt melci vii,sa ii stapanesti sanatos/sanatosi si sa vedem ceva poze in curand cu tot acvariul.Sa ne scriem cu bine

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salutare,

Welcome!
Incearca sa ai rabdare, imaginatie, nu-ti umple acvariul cu decoruri de care nu esti multumit.
Nu tot ce este frumos este si sanatos, sunt pietre calcaroase care maresc duritatea apei. Iti recomand roca vulcanica, fiind poroasa poate gazdui bacterii si da bine in acvariu.

Mult succes,
Dan
alexgabriel
Junior member

IP:

melcii sunt....scoici , nu i-am pus in acvariu, acolo am substrat(nisip cuartzos) o roca vulcanica si cateva plante( 2 de fapt, ce e drept destul de scumpe in petshop, 20 de lei pentru ceva care nu arata chiar ok....) rocile acelea sunt din acelea de cariera, testate cu otet si detratrant si nu au reactionat deloc urat. Sunt prea mari si la mine nu cred ca ar arata prea ok, de aceea am si pus un anunt ca as vrea sa le schimb cu ceva plante.....1, 2....

Sa revin si cu o intrebare, intr-un acvariu de 45L( apa cam 37-38L) cam cati pesti pot tine? este sufucient pentru cei 10 pui de Molly si 2 sanitari?

0766573357
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: