Foarte placut, are fainosag Nu uita sa lasi distanta suficienta in spate/laterale pentru curatat sticla, fa o proba inainte de turnarea apei/nisipului ca dupa-ti va fi mai greu.
Succes, ca ai cu ce !
Shubi wrote:Foarte placut, are fainosag Nu uita sa lasi distanta suficienta in spate/laterale pentru curatat sticla, fa o proba inainte de turnarea apei/nisipului ca dupa-ti va fi mai greu.
Succes, ca ai cu ce !
Multumesc,
Pai am lasat loc cat sa intre magnetul plus inca vreo 2 cm...e deajuns?
In rest mi-se pare aglomerat, sunt 20kg de piatra. Probabil dupa ce pun si nisipul o sa fie altfel. Eram obisnuit cu bazinul de ciclide, de 600l...
Dupa parerea mea acest aranjament al pietrelor are si plus si minus
Plus: arata foarte bine si e aerisit
Minus: nu vei putea sa pui foarte multi corali
Iti doresc mult succes cu proiectul si voi urmari cu mare interes acest jurnal
Spor!
This message was edited 1 time. Last update was at 01/12/2014 19:37:37
Mersi,
Stiu ca poate nu e foarte mult loc pentru corali, m-am gandit si eu la asta, dar asta am putut eu face cu materialul dat Am mai adaugat o piatra si aranjamentul final va fii asta:
This message was edited 1 time. Last update was at 01/12/2014 20:01:36
Poate sa imi spuna cineva care e dozajul la sarea marina Kent?
Dupa calculele mele ar fi 34.93 grame / litru.
Eu am luat sarea la cutie de carton de 26,2 kg si nu scrie nimic pe ea...
Mai scrie acolo ca pentru a obtine nustiuce valori, se mai adauga doua lingurite.
Eu cand am preparat apa nu am avut refractometru si m-am bazat pe un salimetru gravitational, iar acum am descoperit ca am facut un bors..
dan.pavelescu wrote:Mai scrie acolo ca pentru a obtine nustiuce valori, se mai adauga doua lingurite.
....iar acum am descoperit ca am facut un bors..
Buna treaba, te poti marita
Hmmmm....chestia e ca deocamdata eu nu am nici refractometru nici salimetru. Cred ca in cazul asta mai astept doua zile pana fac rost de refractometru.
Pune domnule 35 de grame sare / litrul de apa si da-i bice! O sa ai tot timpul din lume, dupa ce se cicleaza acvariul, sa faci ce ajustari crezi ca mai sunt necesare.
IP:
koala wrote:Pune domnule 35 de grame sare / litrul de apa si da-i bice! O sa ai tot timpul din lume, dupa ce se cicleaza acvariul, sa faci ce ajustari crezi ca mai sunt necesare.
koala wrote:Pune domnule 35 de grame sare / litrul de apa si da-i bice! O sa ai tot timpul din lume, dupa ce se cicleaza acvariul, sa faci ce ajustari crezi ca mai sunt necesare.
Am inteles sefu' asa fac, pna duminica sper sa fie totul plin cu apa.