[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
buna ziua de data asta  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

Silicat sigur ai in compozitia pietrelor. Curata alga cu o periuta de dinti. Poate va disparea in final.

Pleaca-ti urechea la vorba folositoare, chiar daca vine de la un copil; nu asculta vorba urata, chiar daca vine de la un batran.

[WWW] [ICQ]
Andpop
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut, alga maronie apare la noile setupuri (pe langa celelalte 2 motive - lumina slaba si nivelul de silicati), sigur asta e si cazul tau. Se duc dupa o vreme. Sa cureti partea hardcape, ia o periuta de dinti ori o perie mai mare daca vrei sa fii comod (eu la acvariul mare folosesc una mai mare). Eventual, poti lua si niste pesti care mai trag de alge. Succes!

http://www.youtube.com/channel/UCC5k3cGRBrdtKk475MWMDHA

http://www.flickr.com/photos/97357370@N05/
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

multumes frumos de sfaturi oameni buni.. merge cu periuta de dinti trasnet momentan se face iar probabil in timp se va lasa batuta alga am marit timpul de iluminat de la 8 la 9 ore..ce e nasol ca se pune si pe plante ceapa ei de alga..partea buna e ca atunci cand cresc plantele le tund si e bine

This message was edited 1 time. Last update was at 08/01/2015 00:00:27

Toata viata invatam..ca.. Viata e scurta... Gustul e lung.. ;)
[Yahoo!]
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

revin cu o mica reusita zic eu.. am reusit sa prind moss de pietre am reusit imposibilul pt mine desigur
[Thumb - IMG_2882.JPG]

[Yahoo!]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

AlexD wrote:alga maronie e ceva de speriat.. o sa se extinda mai mult ..din cate scria pe forum e de la lumina insuficienta sau exces de silicati...

Nu doar silicati ci si : nitrati No3 si fosfati : Po4
[Email]
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

multumesc de sfaturi.. vreau sa fac prea multe.. va trebui sa cumpar si testere pt apa sa vedem despre ce e vorba.. vroiam sa trec si pe iluminat de la osram dar am vazut ca 830 si 865 au aceleasi caracteristici cu philips tub 18 w 830 flux luminos 1350 lm si temperatura de culuoare 3000 k, apoi cel de 865 flux luminos 1300 lm si temperatura 6500 k ... eventual sa schimb unu din tuburi cu un osram 965 pro floura la psilips nu am gasit... as fi vrut sa fac rost si de un filtru extern dar na apoi sa fac o mica automatizare pe lumini chiar daca nu sunt ele multe dar na pregatesc terenul.. vreau eu cam multe. dar cine stie poate intro zi o sa le am. incet si sigur dar si bine sa nu ne grabim ca facem prosti.. apropo sa vedeti ce bun acvarist sunt nu am fost in stare sa plantez cum trebuie gazonul

[Yahoo!]
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

Am reusit sa scap de alga cu blue exit... Si am decis sa schimb aspectul.. Stiti cum e omul schimba pana gaseste ceva pe placul lui.. Acela?i acvariu.. Acela?i lampa 3*18w Philips 840, 865 ?i 965.. De data asta fara co2 ... Tin sa anunt ca gazonul nu e de mine nu vrea asta e cautam altceva... Plante a explodat flame moss care eu credeam c? e weeping ca asa au zis nevertebratele... ) am primit niste java cu un pachet de Creveti... ?i de curând Christmas moss dar nu cred parca nu seamana sau nu cunosc indeajuns... Am utilizat crengi de vita de vie putina indemanare si a iesit ceva de genul jungla sau in adancul junglei sa zicem..
[Thumb - IMG_20150315_124720.jpg]

[Yahoo!]
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

Si dupa cum stiti timpul trece repede
[Thumb - IMG_20150502_205321.jpg]

[Thumb - IMG_20150419_194921.jpg]

[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

E frumusel!

Bine ca ai scapat de alge.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cred ca niste creveti ar arata bine acolo
[Email]
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc in sfarsit mi-a ie?it si mie acvariul... Sunt Creveti acolo dar le cam place sa se ascunda ) ?tie cineva ce moss e acesta din poza??
[Thumb - IMG_20150507_171454.jpg]

[Thumb - IMG_20150507_171441.jpg]

[Yahoo!]
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

Despre creveti sunt încep?tor dar am vazut ca sau acomodat si au inceput sa faca pui.. Asta e bine.. Si naparlesc am pus si conuri de arin dar nu se prea ating de ele... Mai mare e placerea prin moss scot capul asa un pic e durere... Am incercat si cu salata nu prea nici morcovi... Cred ca se descurca si cu ce le dau la pe?ti..
[Thumb - IMG_20150421_215331.jpg]

[Yahoo!]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: