[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Diametru tevi JBL e900  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut. Caut de ceva timp coturi de 16mm la exterior si nu gasesc asa ca am zis sa incerc din altceva care ar putea merge. M am gandit sa decupez un cot din sistemul de tevi de inn sau out de la filtrele externe jbl e900 care se vand separat prin magazine.

Rugamintea mea este pentru cei care poseda un filtru JBL e900 sau e700 si au si un subler sa imi masoare si mie diametrul exterior al tevii de plastic care intra in acvariu . Mai precis acolo unde formeaza un U peste sticla acvariului. Nu conteaza daca este pe inn sau out . important este sa fie masuratoarea precisa .

Multumesc anticipat celor care m ar putea ajuta.

ACVARIUL MEU scape by @fanta
denes
Member
[Avatar]

IP:

Nu am avut subler la indemana dar am masurat cu o ata am infasurato pe cot si dupaia am masurato are 5.5 cm cauta o teava care gandesti ca ar fi la fel si procedeaza si tu la fel daca doresti fa o proba astel o sa ai un reper dupa care poti masura cu subleru.... sper sa intelegi ideea mea
[Email]
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca esti sigur ca asta este lungimea corecta corform formulei LUNGIMEA CERCULUI = 2 X 3,14 X R

Unde R este raza. In fine dupa calcule iese 16,1 mm diametrul deci este bun.

Multumesc mult. Maine ma duc sa cumpar si daca mai are cineva vreun subler si poate pune masuratoarea pana maine este binevenit.

Multumesc inca odata @denes.

donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Calculul facut in graba tot in graba ramane . Dupa ce am scos calculatorul imi eise diametul 17,5 deci cam mare. Nu am putut edita ce am scris mai sus.

donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Azi am cumparat un retur de jbl asa ca se poate inchide. Mulutmesc. Pentru cei interesati pe viitor diametrul exterior este de 17.5 mm.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: