[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor plsss pui de Discus bolnav!  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
vyrussu
Junior member
[Avatar]

IP:

Am nevoie urgenta de ajutor ! Am 5 pui de discusi intr-un acvariu de 130 l net, pe langa care mai am 2 ancistrusi, 1 pereche betta , 1 pereche ramirezi.
Cel mai mic din discusi o patit ceva, sta tot la suprafata apeila 45 grade cu botul in sus. Nu prezinta nici un semn pe corp. Ceva este in neregula cu el, vad ca isi pierde cateodata echilibrul. cine imi poate da sfaturi, sa o faca cat de repede.
L-am mutat intr-un acvariu separat si am ridicat temperatura la 32 grade.
Ce ar mai trebui sa fac?

"Compasiunea faţă de animale e intim legată cu bunătatea caracterului şi se poate afirma cu siguranţă că cel crud faţă de animale nu poate fi un om bun."
Arthur Schopenhauer
[Email] [Yahoo!]
vyrussu
Junior member
[Avatar]

IP:

Pe langa faptul ca am ridicat temperatura, am mai pus si picaturi de tripaflavin si un pic de sare.
Ce sfaturi mai imi dati?

"Compasiunea faţă de animale e intim legată cu bunătatea caracterului şi se poate afirma cu siguranţă că cel crud faţă de animale nu poate fi un om bun."
Arthur Schopenhauer
[Email] [Yahoo!]
alina_g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Sa faci un schimb de apa de vreo 30 de litri in acvariul mare, cu apa declorinata si conditionata cu aqutan. Aspira bine substratul !
In acvariul de carantina ce apa ai pus?
[Yahoo!]
vyrussu
Junior member
[Avatar]

IP:

alina_g wrote:
In acvariul de carantina ce apa ai pus?

Am pus apa ce o aveam la statut de 2 zile. Din pacate, dimineata am gasit discusul mort . Poate o facut ceva infectie, sau avea ceva viermi prin el........ Oricum, daca cineva a mai patit asa ceva, si cunoaste cauza/remediul il rog sa posteze aici, este bine sa stiu, pe viitor....

Arthur Schopenhauer
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: