[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
incepator, caut sfaturi  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Andrei.Andy
Junior member

IP:

Buna ziua! De aproape o saptamana am f?cut rost de un acvariu de 60x30x30 Aquael, cu filtru intern tetratec in400 plus, înc?lzitor tetra ht75, pompa aer Hailer aco-2202, cu 5 ancistrusi(3 negri, 2albi), 2 carasi(cred), 3 neoni, 3 guppy(1m,2f), 2 plante artificiale, 2 decoruri(un crocodil si o nuca de cocos) si pietris(destul de mare zic eu). Treaba sta in felul urm?tor, vreau sa m? apuc sa cresc numai viviari deocamdat?, fiind încep?tor, sa vad cum sta treaba pana îmi iau unul mai mare. Vreau si niste plante, nu f multe. Daca aveti vreun sfat, e bine venit. Va multumesc. Revin cu poze cu acvariul.
[Email]
Andrei.Andy
Junior member

IP:

Asta e ce am momentan. vreau sa incep cu schimbatul pietrisului, sa pun un substrat sa pot sa am niste plante, sa scap de decoratiunile de plastic, sa ma axez pe vivipari deocamdata, ca sunt mai usor de intretinut.
[Thumb - WP_20140526_015.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 30/05/2014 20:15:27

[Email]
Tonelson
Member

IP:

Pt inceput nu este o ide rea sa cresti vivipari.Dar trebuie sa ai grija cu suprapopularea.
Vezi ca am de vanzare platy,xipho,guppy,molly la preturi foarte mici dar problema esta ca predare se face personala din buzau.
kzr66
Junior member

IP:

Momentan , poti renunta la carasi (sau ii tii in alt bazin) , mai populezi cu 3-4 neoni (fiind pesti de grup) si vivipari , in total sa ai max. 15 pestisori in acest bazin . Bineanteles scapi de plasticizme ... mai bine inca niste plante .

Investesc numai in familie si ajut prietenii , daca pot , cumpar numai marfuri de-ale noastre , daca sunt ...
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: