[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
probleme black molly  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
ionut_razvan
Junior member

IP:

salut.am si eu o mica problema cu o femela de blackmolly.nu naste....e la prima nastere.e unflata in burta si are si punctul alb de vreo 3 saptamini daca nu si mai bn.pe zi ce trece se tot unfla da nu scoate pui.cei de facut???mentionez ca temperatura la apa e buna,ca celelate femele au scos pui.
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

ai rabdare...
ionut_razvan
Junior member

IP:

pai e aproape o luna de cind e super mare burta...celelalteau fatat...am una care fata a 2-a oara acusi...sper sa nu moara.nu cred ca o sa mai fete ca deja se unfla intro parte.se deformeaza
ionut_razvan
Junior member

IP:

??????? nu stie nimeni sami zica ceva???? nu a mai patit nimeni asa??????
geani
Membru de baza

IP:

Daca este unflata doar intr-o parte sa nu fie dropsy. Da un search si vezi daca se potriveste.
[Email]
ionut_razvan
Junior member

IP:

am citit despre dropsy...nu cred ca e bolnava.maninca bn,se misca bn,nu are pete pe ea, e bn din toate punctele de vedere.doar ca are burta super mare si intro parte putin mai unflata...eu cred ca e plina d icre si nu poate sa le scoata...
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

CORECTARE* vippari nu au icre nasc pui vi.
Si te-ai gandit la varianta ca ii dai prea multa mancare?
offtopic : renunta la limbajul de chat gen ,, bn "

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
ionut_razvan
Junior member

IP:

vivipari au icre ca orice peste...si da nasc puii vii care ies din icre...mai documenteazate...si apoi ma CORECTEZI...bn?
R4du
Member
[Avatar]

IP:

Salut. Daca e la prima fatare, e posibil sa fie si putin stresata si sa nu dea drumu la pui. Si eu am vreo 5 acum care sunt in aceeasi situatie. Dar stai linistit ca o sa fete. Daca sta de prea mult timp si zici ca e umflata rau, cel mai bine o lasi sa faca prima ponta in apa, chiar daca o sa ii pierzi, dar salvezi femela. Oricum, daca ai conditii bune pt ei in acvariu in 27-30 de zile o sa fete dinou. E mai greu cu ele la prima fatare. Multa bafta si sa te bucuri de ei. Stima

Un geniu este neinteles, dar daca nu te intelege nimeni, nu inseamna ca esti geniu.
[WWW]
ionut_razvan
Junior member

IP:

sper sa ma bucur de ei.sper sa nu pateasca femea ceva ca e mult timp de acum de cind e si unflata si cu punctul alt.sa speram ca e doar stresul.
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

ionut_razvan wrote:vivipari au icre ca orice peste...si da nasc puii vii care ies din icre...mai documenteazate...si apoi ma CORECTEZI...bn?

Icre sunt doar inainte de a incepe procesul de dezvoltare, dupa ce incep sa se dezvolte tot pui se numesc..... si termina cu limbajul de chat.
p.s: in caz ca ai ochi este un regulament pe forum in care scrie foarte clar ,, fara limbaj de chat "

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

ionut_razvan: Incearca sa scrii mai corect ....... stii tu, asa ca la scoala, dupa punct incepi cu majuscula, folosesti cratima unde trebuie, nu-ti fie lene sa scrii toate literele cuvintelor, toate astea-s semne de respect fata de cei carora le ceri ajutorul. E foarte greu de urmarit ce vrei sa spui si cei dispusi sa te ajute vor sari peste mesajele tale.

O poza clara cu femela poate fi de ajutor.

This message was edited 1 time. Last update was at 03/06/2014 09:12:53

Poze: smilie ... Poze cu plante
onut
Member

IP:

Ai rabdare,femelele de molly sunt mai durdulii decat masculi si te pot pacali ca vor avea pui curand
[Yahoo!]
kzr66
Junior member

IP:

Am patit , ca femela de vivipar sa se "umfle" , dar de fapt era plina de icre nefecundate ... am vazut , dupa decesul acesteia ... poate alti colegi ar sti motivul , eu inca nu ... Incearca un soc termic , apa mai calda , dar e cu risc ...

This message was edited 1 time. Last update was at 03/06/2014 19:52:37

Investesc numai in familie si ajut prietenii , daca pot , cumpar numai marfuri de-ale noastre , daca sunt ...
[Email]
ionut_razvan
Junior member

IP:

am crescut temperatura.sper sa nu moara.macar sa le dea afara ...

Forum Index » Vivipari
Go to: