[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
2 Probleme  XML
Forum Index » General info
Author Message
CarmenTu
Junior member

IP:

Salutare din nou. Am 2 probleme cu inceperea acvariului(are 120l): 1. eu am vrut la inceput un acvariu de Betta splendens, acum puiul meu vrea Neoni, iar sotul meu Guppy si eu cred ca ar fi bun si 1-2 Corydoras. Sunt compatibile aceste specii , iar daca da cam cati ar trebui sa am din fiecare. 2.Nu stiu ce plante sa aleg. Cu cat citesc mai mult cu atat mi se pare o adevarata bataie de cap, cel putin pana ai ajuns la un echilibru, dar nu ma las. Amenajarea am inceput-o, dar nu am cumparat inca plante si pesti ca in 3 saptamani plec in concediu si o luna nu sunt acasa, asa ca inca ma informez.Va multumesc.
stefanp
Moderator

IP:

Eu as zice sa ramai doar la neoni si cory.
Un banc de vreo 14-15 neoni si vreo 6 corydoras ar fi numai bine.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
CarmenTu
Junior member

IP:

cum e cu Betta sunt greu de ingrijit, eu ii iubesc pe acestia si va rog, ce plante imi trebuie
stefanp
Moderator

IP:

N-as zice ca sunt chiar greu de ingrijit, dar sunt pesti solitari.
Nu le place agitatia in jurul lor...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
CarmenTu
Junior member

IP:

atunci ar merge Betta cu Corydoras impreuna , sau cu neon si guppy si corydoras, pe mine nu ma prea incanta neon, dar poate gasesc o combinatie ca sa fie toata familia multumita
stefanp
Moderator

IP:

Neonii sunt agitati si s-ar putea sa gaseasca interesanta coada bettanului ...
Bettanul s-ar putea sa gaseasca interesante cozile masculilor de guppy...

Eu n-as face combinatia asta.

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
CarmenTu
Junior member

IP:

multumesc mult de informatii, ce spune-ti de plante sau sa caut mai bine in topicul cu plante
CarmenTu
Junior member

IP:

m-am hotarat si eu vreau neaparat Betta, sunt compatibili Betta cu Corydoras, cam cati pesti a-si putea avea din fiecare?
aLLLx
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Betta, un mascul absolut singur in acvariu, daca vrei doar femele poti sa tii ma multe si sa le combini cu cory, corydoras de la 6 indivizi in sus.

This message was edited 1 time. Last update was at 25/05/2014 12:39:56

Forum Index » General info
Go to: