[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Black Molly  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Lexu
Junior member

IP:

Salut ! Am si eu o problema ,acum de o saptamana am cumparat 2 Black Molly am cerut pereche dar se pare ca sunt 2 femele . Acum pe zi ce trece sunt tot mai grasute par a fi insarcinare .Si vreau sa va intreb se poate ,,combina'' Guppy cu Black Molly ?? Sau e posibil sa le fi luat gravide din magazin ??

Astept raspunsuri . Multumesc.!:)
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

In primul rand prezinta-te, in cazuri rare se pot combina molly cu guppy, cred ca-s "gravide" din magazin.

My nano reef

[Email]
Lexu
Junior member

IP:

Bine Multumesc de raspuns .! :* Am mai citit undeva ca daca Moliile Black sunt albicioase pe burtica sunt pregatite sa nasca este adevarat ?
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Nu stiu daca e adevarat, mie mi s-au reprodus deodata, nu mi-am dat seama si nici nu am vrut sa se reproduca.

My nano reef

[Email]
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu este adevarat, daca acvariul este bine plantat poti sa le lasi sa nasca in el.
Si categoric NU! se pot imperechea guppy cu molly nu are logica...

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
Lexu
Junior member

IP:

Multumesc de raspuns !:*
onut
Member

IP:

Daca inotatoarea anala este rotunda este femele iar daca este ascutita este mascul.oricum femelele sunt mai durdulii si fara masculi prin preajma slabe sanse.este bine sa ai un mascul la 2-3 femele.daca iese ceva poate facem schimb eu am galbeni
[Yahoo!]
Lexu
Junior member

IP:

Acum ma tot uit atent mai insus mi-a scris Avansatul ca este imposibil sa se combine Guppy cu Molie neagra mascului Guppy tot merge dupa ele si le tot pipaie acolo sub Burtica Poate s-au combinat cu Guppy Moliile mele
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu nu stiu in viata mea sa se fi intmplat asa ceva si cresc viparri de aproximativ 4-5 ani.
Si e normal se mai imping si ei, si asta nu e un motiv de ingrijorare, pesti nu ciupesc din plante sau substrat? normal ca da dar asta nu inseamna ca se imperecheaza cu substratul

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
Lexu
Junior member

IP:

Am doar un mascul guppy ,si da mananca din plante . Cat de curand o sa ii cumpar si femele Guppy

Forum Index » Vivipari
Go to: