[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Lampa acvariu din glaf  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Sambata am fost in Hornbach cu gandul de a ma inspira la fata locului in vederea realizarii unei lampi pentru acvariul de 25 litri... am luat o bucata de glaf pentru interior, 46 cm (neon 15W - 438mm) am decupat partea din mijloc (cu un cuter s-a facut foarte repede) pentru a masca T8-ul. Pentru suportii de pe sticla acvariului am folosit tub bergman (partea ce se fixeaza pe sticla a fost "decupata" cu o pila rotunda - prima varianta a fost prin taiere, dar era cam inestetic).
Azi am vopsit cu spray negru intreaga lampa... rezultatul mai jos.

Este o varianta foarte ieftina.

[Thumb - Picture 953.jpg]

[Thumb - Picture 948.jpg]

kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

Frumos lucrat. Eu as vrea un capac.

0771 496 835 Lucian
stefanp
Moderator

IP:

Sunt oleaca off-topic, da' cu acvariul asta mititel nu ne incanti cu un jurnal? E frumusel...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
maryusdv8
Membru de baza

IP:

@ Kazaku: lampa se poate face destul repede (dupa ce aduni toate cele)... pentru capac nu cred ca s-ar preta glaful.

@ Stefan: este startat de 9 zile (lumina a fost aprinsa doar pentru foto)... voi incepe in cateva zile un minijurnal pentru miniacvariu.
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

maryusdv8 wrote:(lumina a fost aprinsa doar pentru foto)

Si plantele ce zice???

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Plantele au fost puse vinerea trecuta, dupa ce am tuns in acvariul mare. Deocamdata nu s-au deteriorat. De azi voi da drumul la lumina.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: