Deoarece sunt nevoit sa plec din tara pentru o periaoda nedeterminata, din pacate sunt nevoit sa renunt la acvariu meu...
Il am din 22.08.2012. Am incercat pe cat posibil sa il fac sa fie cat mai autonom(cu toate ca o sa fiu criticat, schimb apa o data la 6-7 luni)
Stoc viu:
-Pesti 1 Hepatus 1 Yellow tang 1 Salarias fasciatus 2 Amphiprion ocellaris -Corali kenya tree,Xenia,Gorgonia,Gsp+Organ coral pipe( putin din pacate),palythoa ,3-4 ciuperci ,piatra vie 7-8kg ,spartula de coral 5 kg,o mana de Chaetomorpha
-Echipament -Acvariu[L:80 l:35 h:40]+ capac:2 neoane t8 Jbl +1 t5 +2 ventilatoare+sursa PC + (optional comoda)
-Skimmer nac qq
-Pompa de valuri(sunsun jvp 101)
-Filtru Jbl i80(Un compartiment JBL PhosEx Un compartiment Seachem Matrix 1l )
-instalatie de osmoza(folosita doar pentru acest acvariu)
-sare 4 kg
-teste PH si KH(un sfer folosite)
-temometru digital,minciog,racleta jbl,magnet,penseta 30cm,artemia congelata,70g maripearls,salinometru,Hranitor automat,Pompa de aer,sper ca nu am mai uitat ceva
Acvariul se vinde complet! Video cu cele de mai sus(pentru poze sau alte detalii astept PM) Pretul este negociabil,astept oferte!
Ok. Din proprie experienta iti spun ca sansele sunt mici sa dai tot odata cu un pret decent. Daca dai stocul viu apoi poti vinde echipamente pe bucati. Alegerea este a ta. Fa-mi un pret pentru stocul viu si unul pentru tot sistemul pe PM.