Cu ajutorul lui Peti am mici modificari in acvariu:
In momentul acesta am in acvariu urmatorii pesti:
1 x Zebrasoma flavescens
1 x Zebrasoma veliferum
1 x Siganus vulpinus
1 x Labroides dimidiatus
1 x Pseudocheilinus hexataenia
2 x Gobiodon okinawae
2 x Genicanthus bellus
1 x Amblygobius phalaena
2 x Cryptocentrus cinctus
2 x Amphiprion ocellaris
4 x Pseudanthias squamipinnis
1 x Acreichthys tomentosus
1 x Synchiropus picturatus
1 x Acanthurus leucosternon
1 x Zanclus cornutus
1 x Alpheus bellulus
BKA member 551-11
Romanian Killifish Association member 004
www.audiohifi.ro
Zanclusul si leucosternonul au mai fost slabiti putin insa ambii sunt plini de gris....vom vedea.Dimineata stateam langa acvariu si ceva m-a speriat:era cinctus ul care mi-a aterizat in brate)
BKA member 551-11
www.audiohifi.ro
Ti-am rezolvat linkul cu filmarea.
Zanclusii se invata sa mananca boabe, relativ repede (cateva zile)... asta, daca nu-s stresati de catre ceilalti locatari ai bazinului.
koala wrote:
Zanclusii se invata sa mananca boabe, relativ repede (cateva zile)... asta, daca nu-s stresati de catre ceilalti locatari ai bazinului.
Ai inteles, de baut la toti, mâncare doar la zanclus, si ... armonie tata ...
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Din ciclul "ce poti face azi mai bine lasa pe maine",mi sa intamplat si mie una:de lene,nu mi-am mai pus senzorul in recipientul cu materie organica :d
Dimineata pe la 5 ghiciti ce faceam ..noroc ca vasul de autocompletare nu are mai mult de 20l
BKA member 551-11
www.audiohifi.ro
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).