[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
New setup.Malawi 350.  XML
Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Author Message
wild willy
Junior member
[Avatar]

IP:

Intrebare..23 de locuitori sunt putini sau suficienti pt acvariul de 350 litri?
wild willy
Junior member
[Avatar]

IP:

Iluminat pe timp de noapte.
[Thumb - 20140119_002258_LLS.jpg]

dragos_georg
Member
[Avatar]

IP:

Salut,
incearca sa postezi in cadrul jurnalului pe care deja l-ai deschis si nu sa creezi cate un topic nou pentru fiecare postare.
Si ca sa-ti raspund si la intrebare: nu consider ca 23 de pesti sunt multi dar depinde si de marimea lor. Daca sunt pui, eu cred ca, poti sa mai adaugi cateva specii si cand cresc sa faci o triere in funtie de raportul m/f si de speciile care iti plac mai mult.

O seara buna

“Este greu oricarui acvarist interesat de ciclide sa aprecieze o specie mai mult decât Pseudotropheus demasoni. “ Greg Steeves
wild willy
Junior member
[Avatar]

IP:

Scuze..imi prind urechile ...nu prea stiu cum merg treburile aici pe forum dar o sa ma straduiesc sa le dau de cap...referitor la numarul locuitorilor...am posibilitatea sa'i achizitionez foarte ieftin comparativ cu ce preturi sunt in Dk...2 buc 2-4 cm la 50dkk...adica 2 buc la 25,26 ron nuj cat mai e cursul pt koroana daneza...de aceea as vrea sa mai achizitionez inca doua specii.
wild willy
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu iau in nume de rau aspectul subliniat de tine in privinta filtrarii,evident ca o sa iau masuri pe viitor..acum pt ca sunt la inceput intr'un fel cred ca sunt fortat sa le dau un pic mai multa mancare ...nu prea au ce sa manance...algele inca nu s'au dezvoltat pe decor.

Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Go to: