[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bine v-am gasit!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
otvos-bruno
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna seara si La Multi Ani Tuturor!
Ma numesc Bruno si sunt din Timisoara.Student la Facultatea de Horticultura si Silvicultura-specializarea Peisagistica.
Sunt pasionat de fotografie,ceasuri,natura si acavristica.
Prima mea pasiune a fost acvaristica si a inceput cu un acvariu mic de 19l cumparat de la metro....fara sa ma documentez,rezultatul.....
Dupa o vreme am cumparat un Juwel Rekord 60,care il mai am si astazi.
Cel mai mare acvariu pe l-am avut a fost de 240l,dar care l-am desfintat pentru ca a crapat fundul.Nu a curs,am descoperit ca e crapat cand l-am curatat.Cine stie de cand era crapat.Dehh avea si sticla de 5mm,l-a facut cineva de la o firma de tamplarie PVC.
Acum,cu echipamentele ramase,vreau sa fac unul nou,tot cam de 240l.L-120 cm,l-40 cm si h-50cm si sticla de 10mm.Vreau doar neoni si putine plante,fara CO2,etc.Ceva asemanator: http://fara_trimiteri_la_alte_forumuri.ro
Acvariul Juwel.Din pacate carasul a murit acum cateva luni.L-am avut cam 5 ani

image

Si cel vechi de 240l.

image

Multuimesc,
Numai bine!

This message was edited 3 times. Last update was at 02/01/2014 23:48:32

"Simplitatea este sofisticarea extrema."
Leonardo da Vinci
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit !

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Despre noi
Go to: