ce poti sa mai spui ? ... Ce mai faci Caline? oricum
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Auuu asta chiar m-a durut ...
O saptamana ar trebui sa nu mai zic nimic, dar ma prefac si eu ca nu vad si trec mai departe ...
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Shubi wrote:Multumesc.
Am sa ma ocup personal de nervii tai, intentionez sa schimb bazinul asta cu un 140x60x50 cu vedere din 2 parti
Si cu animelele astea "invechite" din asta de acum ce faci?!
Daca n-ai unde sa le tii, ma ofer voluntar si imi "sacrific" bazinul nou nout, cu spatiu cat China, care poate gazdui cu succes pe perioada nelimitata o multitudine din chestiile "enervante" din bazinul tau actual...
Inca nu am dat drumul la test.
Ca sa inteleaga si George voi explica operatiunea:
Dupa cum bine stiti, am cumparat de la Levi, în urma ofertei avantajoase pe care a facut-o, lampa lui ATI 8x39W.
Am vazut atât de multe contradictii intre iluminarea LED si T5 ATI incat, prinzand din zbor momentul, vreau sa verific aspectul asta, cu toate cheltuielile ce tin, pe bazinul cel mare de faguri 2500x1000x400.
O curiozitate personala....
This message was edited 1 time. Last update was at 19/02/2016 22:31:54