[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
background acvariu scalari  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Andpop
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut!
Am un acvariu cu 4 scalari argintii, lemne (destul de inchise la culoare) si nisip alb din hornbach, plus cateva plante anubias.
Ce culoare recomandati pentru background? Alb, negru, poate altceva?
Multumesc!

http://www.youtube.com/channel/UCC5k3cGRBrdtKk475MWMDHA

http://www.flickr.com/photos/97357370@N05/
Mihai Boldor
Member
[Avatar]

IP:

negru va scoate in evidenta plantele si pestii, poti incerca si albastru
[Email]
denes
Member
[Avatar]

IP:

Votez pentru negru
[Email]
Alex89
Junior member
[Avatar]

IP:

Tot negru votez si eu

This message was edited 1 time. Last update was at 29/11/2013 12:55:14

Acvariu 180L:Filtru extern JBL e901,incalzitor Resun 250w,substrat fertil AquaBasis 10L si 25 kg de pietris 1-4 mm,Lampa 2xOsram T5 865 2xOsram T5 840
[Email] [Yahoo!]
paulc
Membru de baza
[Avatar]

IP:

alb? nicidecum
negru da.
vezi ca exista de cumparat decor scoarta de copac de pus pe spatele bazinului. e 3D si cam costa.
sau cauta la sectiunea hardware cum poti face unul din polistiren expandat acoperit cu ciment colorat maro inchis sau negru.
bafte
[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Sunt pentru culoarea neagra.Eu la acvariul meu partea din spate am vopsito neagra,iar la cel marin albastru.Bafta si spor la treaba!
[Yahoo!]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Andpop wrote:Ce culoare recomandati pentru background? Alb, negru, poate altceva?
Da! Altceva: o diorama.
Mi-ar place sa vad mai multa pasiune la tine. Deocamdata lipseste o parte din cata ar fi necesara ca sa faci ceva frumos din acvariul acela.
E de necrezut cat poate stimula citirea unei carti despre ce te pasioneaza putin la un moment dat.
Din pacate ne fura grijile zilnice timpul si uitam din nou ce am simtit in timp ce ne inchipuiam ce se poate face dintr-un acvariu.
Tu ceri sfaturi, idei,...cred ca vrei sa-l faci sa arate bine, dar te retine ceva sa cauti singur si asta ar fi cea mai eficienta sursa de informare pentru ce vrei tu, spre deosebire de ce vor altii, de ce vrem noi, ceilalti.
Oricine poate copia ce fac altii. Adevarata valoare consta si in originalitate. Cate diorame ai vazut puse la acvarii? Si totusi pot fi foarte frumoase, daca pui pasiune, chiar minunate. Sunt mult mai simplu de realizat decat fundaluri in relief, la fel de frumoase, dar care sunt imens mai greu de realizat si ocupa o mare parte din volumul acvariului.
O placa de ampora/stiropor/polistiren expandat, cu rama de 5-15 cm, in care arunci cateva crengi infrunzite, totul atarnat de geamul din spate, poate crea impresia unei adancimi mai mari si are multa naturalete, mai multa decat orice culoare sau folie de plastic.
Daca ai o oglinda in mijlocul dioramei, in spatele crengilor, pe care poti sa lipesti o combinatie de trestie cu frunze si ghinda sau altceva asemanator, adancimea acvariului va deveni mult mai mare, daca-i lasi mijlocul mai liber.
Fi acvarist, nu doar spectator.
Si scoate tehnica din apa, ca se vede oribil.

PS
Ah, da! Era sa uit ce-i mult, mult mai important: nu costa mai nimic, decat un pic de bunavointa si,... pasiune.

This message was edited 3 times. Last update was at 02/12/2013 09:51:35

Daca-ti spune cineva: "Nu se poate!", adu-ti aminte ca se refera la posibilitatile sale, nu la ale tale.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: