Ma numesc Claudiu, am 25 de ani, locuiesc in Bucuresti si lucrez ca operator calculator. Experienta mea in ale acvaristicii este momentan una destul de mica, singurul acvariu pe care l-am avut a fost cand aveam 7-8 ani, acvariul fiind populat la acea vreme cu Xipho, eu rezumandu-ma doar la hranitul lor, de restul ocupandu-se tatal meu.
Evident, m-am inscris pe forumul acesta pentru a deprinde tainele acvaristicii de la cei experimentati, am inceput sa citesc ghidurile postate aici pe forum si sa-mi fac planuri in legatura cu viitorul acvariu pe care-l voi cumpara.
Acum sa va spun si planul meu:as vrea sa achizitionez un acvariu de 63l (60x30x35), acvariu suficient pentru cerintele mele, probabil voi cumpara de la Hornbach un acvariu gata echipat cu capac, neon, filtru, incalzitor si termometru. De mentionat ca voi cumpara un filtru extern, substrat, plante naturale si autocolant albastru azur de lipit pe partea din spate a acvariului. In legatura cu ce pesti vor popula acvariul, ma gandeam la niste Neoni, Xipho, Ancistrusi si Sanitari, acum sa vad exact cum e cu compatibilitatea acestor specii de pesti. Voi achizitiona acvariul pe 10-11 decembrie, pana atunci ma mai documentez si astept sfaturi de la cei experimentati. O seara placuta tuturor!
|