[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
mi-a sarit din acvariu :(  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
UzZzY
Junior member

IP:

Pe fundul acvariului am 1 Fosilis (aveam o pereche dar unul a sarit in urma cu mult timp) si 3 "Hoplosternum" dar care au peste 12cm, azi dimineata dupa ce le-am dat mancare un "Hoplosternum" era pe jos uscat vai de capu lui. Am turnat apa pe el nimic ... parea mort supa vro 15 minute a inceput sa i se miste branhiile pe farfriutza, imediat l-am bagat in acvariu si acum este in acvariu dar sta pe fund singurul lucru care ma face sa cred ca traieste este ca isi misca branhiile. Pot sa-l ajut cu mai mult ? Il chinui daca il las sa traiasca ?Am nevoie de un sfat pls....
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

UzZzY wrote:.... dar sta pe fund singurul lucru care ma face sa cred ca traieste este ca isi misca branhiile. Pot sa-l ajut cu mai mult ? Il chinui daca il las sa traiasca ?Am nevoie de un sfat pls....

Daca isi misca branhiile, asta inseamna ca respira, deci traieste. Ce vrei sa ii faci mai mult? Lasa-l in pace, isi va reveni.

PS Poate ar fi mai bine sa pui un capac acvariului tau.
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

Cum poti sa tii in acvariu asemenea monstrii ? ..... Am avut si eu 2, i-am dat cu prima ocazie, aveau vreo 10 cm .... mie mi-au sarit din plasa cand am inercat sa-l scot din acvariu ..
[WWW] [Yahoo!]
UzZzY
Junior member

IP:

Da, a inceput sa se si miste, ideea e ca a stat pe covor cel putin jumatate de ora, i-am cumparat in urma cu vro 2 ani erau mici si am crezut ca sunt sanitari dar in timp s-au facut imensi si imi plac foarte mult (am inteles ca sunt chiar veninosi ) dar toata ziua stau frumos pe fundul acvariului sub un podulet, noaptea ce se mai alearga, sper sa se faca bine ca e un pestisor dragutz
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

UzZzY wrote:(am inteles ca sunt chiar veninosi )

Fosilis sunt veninosi. O stiu pe pielea mea. Hoplosternum nu sunt.
[Email]
UzZzY
Junior member

IP:

:d cipuesc tare sau ... asa ca sa fie in treaba ?
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

O stiu pe pielea mea.

Si eu am patit-o ... acuma LEO te atentionez, ca ar fi bine daca ar ramane la dimensiunile care le au acuma lat tine in acvariu... dar te vei speria cat vor mai creste..
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: