[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bine v-am gasit!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Florea
Unripe member

IP:

Salutare si bine v-am gasit!
Ma numesc Florea si am 24 de ani. Ca si ocupatie, muncesc, dar nu in domeniul in care am terminat facultatea(calculatoare).
Am dat startul unui acvariu de aprox. 100 l acum 2 luni si-am inceput sa intampin ceva probleme la care sper sa gasesc rezolvarea cu ajutorul vostru. Sunt inca incepator, desi primul acvariu l-am avut la varsta de 10 ani, iar guppy am mai crescut "ocazional" in acvarii mici si neechipate. Voi da detalii despre acvariul meu in forumul unde voi scrie si ce problema am intampinat. Numai bine va urez tuturor si ape limpezi!
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

bine ai venit! Acest forum este deschis tuturor incepatori sau nu.
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit!
Asteptam topicul la incepatori si vedem acolo ce si cum rezolvam

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
simpfzoli
Membru de baza

IP:

salutari si bine ai venit
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: