Salut!
Pe viitor o sa te rog sa fii un pic mai explicit in subiectul topicului ...

gandeste-te cum ar mai merge functia de cautare daca toate topicurile ar fi "help" sau "nelamurire" ? In plus, daca eu vad un topic cu "problema CO2 si plante" zic ... ma, ceva de CO2 si plante stiu, deci hai sa dau un ochi, dar daca vad "nelamurire" - ma uit doar daca am timp ...
Acum cateva intrebari despre nelamurire :
a) ce numesti tu viteza rapida de crestere a plantelor ? De ce zic asta: unele plante cresc al naibii de lent chiar daca ai conditii ideale. Altele cresc super repede chiar daca nu ai mai deloc conditii ... asa ca ar fi util de stiut pentru un raspuns pertinent sa stim ce plante au probleme - si daca da, cat de repede te astepti sa creasca ? Poate un coleg are aceiasi planta si poate spune cum ii creste lui.
b) zici de setarea CO2 si exprimarea da de inteles ca ai o butelie CO2 cu electrovalva comandata de un timer, dar apoi spui ca folosesti Easy Carbo ? Le folosesti in paralel ?
c) cat de des faci schimburi de apa si cat la suta din volumul acvariului ? Zic asta pentru ca orice deficiente ar fi, un schimb de apa de 50% saptamanal ar rezolva foarte multe din ele, si n-ar mai fi nevoie decat de CO2 ..
d) Spui ca Fe, Nitrati si Fosfati sunt din belsug. Ce valori au de fapt ?