[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
artemia  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
bogdann_c
Junior member
[Avatar]

IP:

Am cumparat de la jbl artemio mix am pus jumate de litru de apa de la robinet cu doua linguri compozitie asa cum zicea in prospect si dupa 36 de ore tot se invart oule alea in apa da nu pare sa fi eclozat nimica. Am tinut la temperatura camerei s cu o lanterna deasupra. Ce sa le mai fac ca deja incep sa imi pierd rabdarea . Le pun putin pe calorifer sa cresc temperatura apei . Unele oua se invart in apa si mai sunt si care plutesc daca da aierul mai incet. Zicetimi cum sa fac cine are experienta in asa ceva .
bogdann_c
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma duc sa prepar un galbenus sa am ce da de mancare cu artemia nu fac eu treaba azi ma enervez degeaba.
romica
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu eclozeaza chiar asa de repede cum se lauda. Eu am asteptat uneori 48 ore pana au aparut, dar e posibil sa fi fost necesara o temperatura mai mare ca sa grabesc procesul.
bogdann_c
Junior member
[Avatar]

IP:

Da dar am citit pe un alt forum ca daca temperatura creste peste 30 C rata de eclozare scade.
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Eu nu folosesc artemia mix de la ei, doar oua de artemia. Pun sare de acvariu direct, iar alaturi am o veioza de 5W bec economic (adica sa zicem vreo 20W echivalent). Sta pe la 24 de grade temperatura camerei si in 24 de ore obtin ce trebuie.

Asigura-te ca e o circulatie buna, si sigur ceva a eclozat - daca opresti instalatia si lasi 5 minute sa se decanteze, o sa se adune jos vietatile, iar ouale neecolozate or sa se duca la suprafata.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
bogdann_c
Junior member
[Avatar]

IP:

Oule de artimedia care plutesc dupa ce opresc aierul mai sunt bune de ceva sau sa le arunc ?
simpfzoli
Membru de baza

IP:

furtunul de la aer trebuie sa fie deschis la o putere destul de mare. deci lasa sa bage aier din plin.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Hrana
Go to: