[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
filtru intern  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

ce ziceti de filtrul acesta pt un acvariu de 60 l
http://pet365.ro/products/Filtru-intern-Aquael-Turbo.html
astept si alte sugestii

pestisoru meu de aur
stefanp
Moderator

IP:

Eu unul n-as mai baga un filtru intern intr-un acvariu, din doua puncte de vedere: nu asigura o filtrare buna (doar pentru filtrarea mecanica mi se pare ok) si in al doilea rand, ocupa loc.

Revenind insa la modelul specificat de tine, stau si ma gandesc cata filtrare biologica poate face o mana de inele ceramice (in speranta ca sunt poroase si nu netede pentru filtrare mecanica). Poate daca ai un acvariu cu putini pesti, ar fi ok.
Vad ca e 80 de lei. Poate mai astepti un pic, mai pui inca 80-100 si cu putin noroc gasesti un extern second-hand.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

multumesc, dar din pacate bugetul nu va creste nici mai tarziu

pestisoru meu de aur
romica
Junior member
[Avatar]

IP:

cam la aceeasi bani iti poti lua un BioBox de la Resun (BF-200) cu spatii pentru medii de filtrare comparabile cu un extern.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: