[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
sergiu.uigres
Unripe member

IP:

Salutari!
Ma numesc Sergiu, locuiesc in Cluj Napoca si dupa o tentativa fara succes si o pauza e cazul sa incep iar
Bine v-am gasit!
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit!

Inspira-te de la colegii de pe forum, intreaba ce nu stii si sigur a doua tentativa va fi incununata de succes

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

asa ma gandeam si eu: ca sa transformi esecul in succes trebuie mai intai sa te informezi. Citeste, intreaba ceea ce nu-ti e clar si apoi aplica. Bafta!

This message was edited 1 time. Last update was at 21/10/2013 22:31:45

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
denes
Member
[Avatar]

IP:

Salut, nu pot sa zic decat bun venit printre noi si bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci noi te sustinem si te ajutam cu ce putem!
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: