[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Guppy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

Haideti sa ramanem la subiect, nu vreti?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

stefanp wrote:Haideti sa ramanem la subiect, nu vreti?

La asta ma gandeam si eu si cat despre subiectul acela am cerut parerea catorva useri pentru ca mie personal mi se pare minciuna.
Stefan in iasi sunt guppy blue moscow? sau detii?

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
stefanp
Moderator

IP:

Nu m-am interesat de guppy, n-as sti sa-ti dau un raspuns...
Cunosc un crescator (de pesti/nevertebrate) in Iasi, daca te intereseaza iti pot da numarul lui de telefon, il suni si il intrebi daca are sau daca iti poate face rost.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Da, as fi interesat daca poti sa imi dai numaru lui de telefon

10% caut ceva de facut

Ape limpezi cititorule
stefanp
Moderator

IP:

Ti-am lasat un pm

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Are domnul Dan,petshop in Nicolina,langa Kaufland.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Unde mai exact ar veni asta si cat ar fi pret pe bucata de blue moscow?

10% caut ceva de facut

Ape limpezi cititorule
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca ajungi in Kaufland Nicolina sigur o sa vezi petshop-ul.Erau vreo 10 lei bucata...dar acum ceva timp,poate a mai scazut/crescut pretul.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc.
Mai astept pareri

10% caut ceva de facut

Ape limpezi cititorule
Black
Member
[Avatar]

IP:

Salut !
Userul simpfzoli are asemenea guppy,verifica-i paginile din arhiva si o sa vezi.
Este din Satu-Mare,nu e asa departe de Iasi,serios om,mi-a trimis niste creveti Sakura de toata frumusetea.

http://www.youtube.com/watch?v=3pfTFevnEMU
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24485.page
[WWW]
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc, inca sunt interesat de aceasta specie dar deocamdata ma multumesc cu ce am.
Sambata seara pe la ora 20:30 am dat o fuga prin Carfourr la Animax ( cred ca asa se cheama ) sa vad ce varietati de guppy au si sincer am ramas foarte dezamagit pentru ca am vazut niste guppy mai urati ca cei din piata si aia sunt mai frumosi.
Ok, acolo nu sunt atunci sa mergem in mall, si cum nu era o distanta mare la vreo 8 minute de mers pe jos, am loato pe jos in o plimbare pana la mall, ajuns acolo prima opriere ZooMania ( cred ca asta era numele?? )
Guppy, aveau si am prins si o zi buna deoarce era reducere 15% la orice specie de pesti ( Guppy = 5 Ron ->> cu reducere = 4 ron si ceva nu tin minte exact )
Asa ca sa trecem la treaba am stat eu ce am stat prin magazin si la un momendat vine o angajata si avem o discutie destul de interesanta
A = Angajata
E = Eu

A - Cu ce te ajut vrei niste pesti?
E - Da, vreau niste guppy aveti si masculi?
A - Da avem, acestia mai micuti cu coada mica si mai colorati sunt masculi si acestea fara culoare prea multa sunt femele
E - Nu! nu este adevarat aici vad ca sunt totate femele
A - Atunci daca sti de ce ai mai intrebat
E - Am crezut ca mai aveti in alt acvariu
A - A... nu, nu mai avem dar sefu asa ne-a spus ca astia sunt masculi
,, Dute si fai ceva sa termine'' la care tipa merge trage respectiva cusca in care era hamsterul si cu o manusa de gradinarit incepe sa ii dea peste cap la hamster si cred ca ii dadea asa tare incat il intorcea pe burta
In fine i-a dat de 2-3 ori si deja am zis daca ii da si a 4 oara jur ca, cand se apleaca ii dau un sut sa plonjeze cu, capul in cusca perusilor
Vorba aia un sut in fund e un pas inainte.
In fine am stat si m-am gandit si cam scarbit dar am cumparat 2 guppy si 2 xifo corciti cu molly
2 femele guppy- Una rosie care seamana cu Red Moscow
- Una neagra sau albastra care seamana a fi tot din specia Moscow
1 pereche - Xifo corciti cred ca sunt corciti cu molly ( portocali cu pete negre )
Si vine vestea cea mare se pare ca prima femela care o aveam de mai demult trebuie sa fete :X
Pareri o sa va pun o poza sa va dati cu parerea :X

10% caut ceva de facut

Ape limpezi cititorule
bogdann_c
Junior member
[Avatar]

IP:

Sunama aca mai vrei gupy.
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Alte pareri ?

10% caut ceva de facut

Ape limpezi cititorule
MATEI1976
Unripe member

IP:

Salutari la toti , si eu caut Blue Moscow guppy , sunt din Timisoara . Ma poate ajuta cineva . Va rog sa-mi raspundeti daca puteti pe mail : borchin_andrei@yahoo.com . sau la nr . 0743065777.

Multumesc si o zii buna incontinuare A.
Pretorians
Membru de baza

IP:

MATEI1976 - eu iti propun sa pui anuntul la sectiunea cumparari, asa ai mai multe sanse sa il vada cineva
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

xipho ala corcit cu molii este de fapt xipho berliner

nu se imperecheaza cu molii

da search pe google : carte de acvaristica 1976

sau poti gasi daca foloseti strong ++ sau dc ++

pestisoru meu de aur
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

cingo171179 wrote:xipho ala corcit cu molii este de fapt xipho berliner

nu se imperecheaza cu molii

da search pe google : carte de acvaristica 1976

sau poti gasi daca foloseti strong ++ sau dc ++

Scuzele mele atunci, nimeni nu se naste invatat toti avem de invatat cate ceva in cazul meu mai mult

10% caut ceva de facut

Ape limpezi cititorule
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

citeste mai mult

accepta sfaturi

sunt cateva saituri care descriu scurt si la obiect cresterea viviparilor

pe scurt temp ideala 24*25 C ,mancare de 2 ori pe zi, intr-un acvariu de 30 l net nu depasi mai mult de 6-8 pesti (pt varianta cresterii ca la carte), inspecial daca ai xipho,
raportul de sexe atat pt gupii cat si pt xipho 3 femele la un mascul.
xipho e mai sensibil decat gupy in cece priveste calitatea apei, asa ca fa bine si baga un filtru intern
pt o dezvoltare ok iti recomand sa combini mancarea , o zi uscata o zi congelata sau vie (eu prefer congelata, e mai comod si mai sigur deact cea vie). pe perioada de "gestatie" hraneste femele doar cu hrana congelata sau vie , exceptand ultimele 3-4 zile cand vei administra hrana uscata. rezultatele vor fi spectaculoase
pui vor fi hrani de 3-4 ori pe zi pana la varsa de o luna
nu amestca varietatile de gupi (blue moscow cu red blond sau cu gupy imperiali), pui vor avea culor spalacite sau ciudate si nu vei scapa de ei, ceace va duce la supra populare, e valabil si pt xipho , nu amesteca varietatile speciei ,pot aparea efecte negative mai ales daca amesteci berliner cu toxido .

pestisoru meu de aur
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Astazi suprize in acvariul de 80 am gasit pui de xifo in acvariu din ce am numarat sunt in jur de 15 din cat vedeam sunt destui de marisori au aproximativ 2-3 maxim 4 zile si ceea ce ma face sa zambesc este faptul ca inainte de a fi mutati in acvariul mare am gasit 1 puiut in acvariu care acuma sta separat.
Culmea este ca cei gasiti astazi in acvariul comunitar de 80 sunt mai marisori si deja incep incet incet sa prinda culoare si asta mica care sta singurel cam tot asa e cum era la nastere numai ca a mai crescut oleaca si incepe aceea tenta de portocaliu

p.s: greseala mea nu stiu la ce ma gandeam cand scriam postu primul pui gasit in acvariul mic este de guppy astia gasiti astazi sunt clar de xifo berliner

This message was edited 1 time. Last update was at 25/09/2013 19:14:25

10% caut ceva de facut

Ape limpezi cititorule
simpfzoli
Membru de baza

IP:

eu am scos citeva triouri de blue moscow la vinzare . majoritatea leam si vindut dar mai am . insa cid aude lumea de pret majoritatea se sperie si zic ca nu este diskus. in fine . eu am adus o linie de blue moscow din italia la pretul de 10 euro bucata. si am fost foarte fericit pentru iei. leam si multumit crescatorului ca mi lea dat. daca eu vreau ceva cu adevarat nu prea sunt curios de bani. (asta in limita bunului simt). asa ca daca mai sunt doritori pot sa le trimit triouri desi acum e mai greu cu transportul din cauza frigului.
pe undeva am postat si un filmulet cu pestisorii.
http://www.youtube.com/watch?v=V5cswgwjfCk&feature=youtu.be

This message was edited 2 times. Last update was at 28/09/2013 11:04:10

[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: